Reisverzekering voor een laatste sneeuwsprookje

Nu de donkere dagen plaatsmaken voor lentekriebels, komt ook het einde van de wintersportperiode in zicht. Krijg jij nog geen genoeg van de lange latten en heb je behoefte aan een laatste dosis verse sneeuw en frisse lucht? Dan is dit het moment om in de auto naar Saalbach-Hinterglemm te stappen.

Haal je ski’s of board nog één keer uit de schuur, boek een romantisch verblijf in een traditioneel Oostenrijks Gästhof en geniet van hemelsblauwe luchten en de stralende zon. Om de batterij helemaal op te laden, is een stedentrip naar München op de terugweg net wat je nodig hebt om volledig uitgerust weer aan de slag te gaan. Waar wacht je nog op? Check je reisverzekering en stap in de auto!

Verse sneeuw en volop vermaak

Skiën in Salzburgerland is populair onder Nederlandse wintersportliefhebbers. En dat heeft zo z’n redenen. Niet alleen voldoen de moderne skigebieden aan alle verwachtingen en ben je in Saalbach-Hinterglemm zo goed als altijd verzekerd van dikke laag verse sneeuw, ook buiten de pistes is het goed toeven. Après-skiën in Flachau of een bezoek aan het sprookjesachtige Salzburg zijn absolute hoogtepunten van jouw wintersportvakantie. En dankzij jouw uitgebreide reisverzekering met gratis wintersportdekking begeef je je niet op glad ijs wat kosten betreft. Je bent namelijk gewoon goed en voordelig verzekerd.

snowtrail saalbach: check je reisverzekering en stap in de auto!

Reisverzekering met gratis wintersportdekking

Om alle drukte van thuis even helemaal achter je te laten, is het een fijne gedachte dat je je echt nergens zorgen om hoeft te maken. Daarom is jouw passende reisverzekering de perfecte manier om ontspannen van de berg af te glijden. In de verzekering is namelijk een gratis wintersportdekking opgenomen. Deze uitgebreide dekking beschermt je voor vrijwel alle risico’s, zodat je in geval van een valpartij of schade aan je skiuitrusting kunt rekenen op snelle hulpverlening en vakkundig advies. Wil je echt het zekere voor het onzekere nemen? Kies dan voor de aanvullende dekking die past bij jouw vakantiewensen en ga volledig op maat verzekerd op reis.

Zorgeloos toeren met jouw autoverzekering

De route naar Salzburg is – in tegenstelling tot de pistes – recht toe, recht aan. Dat biedt je alle gelegenheid om volop te genieten van het in overvloed aanwezige natuurschoon, de enorme Duitse valleien, pittoreske Oostenrijkse dorpjes en klassieke steden die je onderweg passeert. Zeker nu de weersomstandigheden een stuk beter zijn en de vakantiedrukte verdwenen is, ontstaat het vakantiegevoel al in de auto. Zorg voor vertrek dat je auto in optimale conditie verkeert, zodat je onderweg niet met tegenvallers te maken krijgt. Sta je toch met pech langs de weg? Net als de reisverzekering is ook de autoverzekering van HEMA Verzekeringen speciaal bedoeld om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Dionne

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>