Bikinitrends voor 2024

Dit jaar zijn er weer ontzettend veel mooie collecties met de allernieuwste musthaves wat betreft zwemkleding in de webshops. Badpakken, bikini’s en strandoutfits die je echt gezien moet hebben voor je een aankoop overweegt. Wij laten je de bikinitrends van 2024 zien.

Wat zijn de bikinitrends voor 2024? Nou, een tikkeltje spannender dan voorgaande jaren. Al zien we ook wat oude klassiekers terug, zoals de zwarte bikinibroekjes met een hoge taille. Van de comeback van de beugelbikini tot prints en kleuren waar je instant vrolijk van wordt; er is voor ieder wat wils. Felle kleuren die van je toekomstige vakantiefoto’s afspatten! We geven je in dit artikel slimme tips voor vorm, kleur, motief en combi’s, zodat je niet te veel tijd kwijt bent aan het kiezen en er toch helemaal volgens de laatste mode bijloopt. Kun je in de gewonnen tijd beter goedkope tickets zoeken, zodat je de komende maanden elke dag in je bikini onder een palmboom kunt zitten!

hunkemoller_bikini_dames

De bikinitrends van 2024

  • Vrolijke prints: flower power en dierenprints
  • Kleuren: alle felle kleuren, maar ook zwart en goud. En dat in allerlei te gekke combi’s
  • Gehaakte bikini’s mogen ook dit jaar weer uit de kast
  • Vintage stijl: broekjes met een hoge taille en beugelbikini’s
  • Nieuwe sexy vormen: high leg cheeky’s, brazilians en cut-outs
Tropische prints

De tijd van de streepjes lijkt een beetje voorbij. Dit seizoen is flower power met fleurige prints, want deze zomer kan het niet fleurig genoeg. Bananenbladeren, palmbomen, flamingo’s en grote kleurrijke bloemenprints sieren de badmode deze zomer. De nieuwe badmode heeft een echte jungle vibe. Tropische prints om zomerse temperaturen te doorstaan! Draag je bikini of badpak naar het strand en in de avond met je favoriete linnen broek en een paar muiltjes: met zo’n fijn exemplaar kan je alle kanten op.

De trend van de laatste jaren blijft ook deze zomer: de dierenprints! Jungle-, tijger,- zebra,-, luipaard- of slangenprint, alles mag! Maar vooral de luipaardprint belooft erg populair te worden in 2024. Combineer een super hippe dierenprint bikinitop met je favoriete jeans shortje voor de ideale festival look!

hunkemoller_bikini

Modekleuren zomer 2024

Transparant en felgekleurd. Zeg maar gewoon: happy colours. Opvallende kleuren zoals knalgeel, paars, felblauw en roze geven ons deze zomer een tophumeur, zeker als de bold coloured bikini’s en badpakken in coole stoffen komen, zoals kant of rib. Maar ook metallic kleuren maken je look helemaal compleet.

Goud is een van de belangrijkste modekleuren voor de lente en zomer van 2024. Zo ook op het gebied van bikini’s! Gouden badkleding is ineens niet meer iets dat we hooguit bij de sterren spotten, maar ook aan de kust en bij het zwembad zien we komend seizoen gegarandeerd gouden exemplaren verschijnen. Wil je echt ontzettend stoer en sexy? Glitters voegen altijd een extra dimensie toe aan je look. Een witte linnen blouse eroverheen om je tegen de zon te beschermen, en je hebt een strandoutfit met allure.

Oude klassiekers

Ook de zwarte bikini is weer een echte zomerhit. De little black bikini, het zusje van de LBD (little black dress) die elke vrouw in haar kledingkast moet hebben, is de perfecte optie als je niets moet hebben van felle kleuren en opvallende prints. Deze “never out of style” badmode mag jaar in jaar uit mee naar onze favoriete vakantiebestemmingen!

Van zwarte tie side bikinibroekjes tot zwarte cheeky bikini broekjes. Van zwarte triangel bikinitopjes afgewerkt met parels tot zwarte kanten bikinitops, dat belooft een geweldige bikinitrend voor 2024. Maak je outfit compleet met een bijpassende pareo, playsuit en een leuke zonnebril.

Gehaakte bikini’s

De gehaakte crochet-look is al een tijdje terug van weggeweest, niet alleen voor bohemian kleding. Maar een bikini met dekensteek moet wel de origineelste bikinitrend van 2024 zijn. Je ziet steeds mooiere bikinitopjes met een gehaakte laag en zelfs in zijn geheel gehaakte modellen in de mooiste patronen en kleuren. Jeansshort erover, slippers met veel leren bandjes eronder en je strohoed op, en je relaxte boho-look deze zomer is compleet!

gehaakte bikini

Vintage style

Ze waren altijd al populair, maar dit jaar behoren ze tot de bikinitrends: high waist bikini’s! Dit is een hoger bikinibroekje dat de zones bedekt waar je onzeker over bent. Glamorous, chic en perfect als je net even te veel hebt gegeten tijdens de lunch. De fold over variant kan je als normale slip dragen of omslaan voor extra bedekking. Ze zijn lekker comfortabel, en geven je benen soms net wat meer lengte – zeker wanneer er ook een hoge uitsnede is bij de heupen.

Ook de beugelbikini en -badpak zijn terug! Perfect voor dames met een grote maat buste. De ingebouwde beugels bieden extra steun en vorm, waardoor de beugelbikini zowel trendy als functioneel is. Voor wie een kleinere cupmaat heeft, is er de voorgevormde en push-up variant. Er zijn minimalistische versies of modellen met uitbundige kruisdetails op de rug. Je kunt daarbij kiezen uit een scala aan kleuren en prints om je persoonlijke stijl te omarmen terwijl je geniet van de zon op het strand.

Nieuwe vormen

Sexy is back! Na jaren van meer bedekkende badpakken, broekjes met een hoge taille, crop-tops en high neck bikinitops is de badmode deze zomer gewaagder en modieuzer. Weinig verhullende, mini triangel bikinitops met lage bikinibroekjes of juist high leg cheeky’s en brazilian broekjes; hoe meer huid, hoe beter. De brazilian heeft een extra sexy pasvorm: de achterkant is nogal diep uitgesneden waardoor je veel bil laat zien en bovendien draag je deze slip laag op de heupen. Dit type is perfect als je heel hard gewerkt hebt aan je summer body en het resultaat graag wilt showen!

Badpakken hebben lage ruggen en veel cut-outs voor een sexy look. Zo’n badpak of bikini met cut-outs kan ook heel mooi dienst doen als uitgaanskleding voor bijvoorbeeld een strandfeest. Of combineer het minimalistische badpak met wijde jeans of andere puddle pants, draag er een simpele blouse overheen en creëer de ideale outfit voor een zomerse lunch.

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>