Oceanië

Oceanië is een groot continent, willekeurig gedefinieerd, waarbij de Stille Oceaan, eerder dan landgrenzen, de verschillende naties verbindt.

Oceanië is de thuisbasis van glinsterend witte stranden, kokospalmen die zwaaien in de wind, prachtige koraalriffen en ruige vulkanische eilanden die uit de blauwe oceaan stijgen.

Reishonger in Oceanië:

Plekken in Oceanië

Lees Meer  

Informatie

Lees Meer  

Artikelen

Lees Meer  

Australië opent de grenzen!

De internationale grenzen van het land gingen pas half december open voor niet-burgers. Australiërs en enkele andere bezoekers, die met een Sponsor Visum, een Studenten Visum en een Working Holiday Visum, mochten eind vorig jaar terugkeren, maar de meeste buitenlandse reizigers moesten wachten. Vanaf 21 februari 2022, na bijna twee jaar gesloten grenzen, mogen ook gevaccineerde bezoekers met een toeristenvisum …

Lees verder  

Australië: adembenemend mooi

Prachtige natuurlandschappen Als je eenmaal besloten hebt om Down Under te gaan backpacken, dan kun je niet om de prachtige nationale parken heen die je in Australië vindt. Met meer dan 500 opties, is dit prachtige land een waar natuurwonder te noemen. En al die verschillende nationale parken hebben elk een ander landschap. Ze hebben echter één dingen gemeen: hun …

Lees verder  

Daarom reizen met een camper door Nieuw-Zeeland!

Iedereen kent het standaardbeeld wel. Een verliefd stelletje, reizend door een land met adembenemende uitzichten, in een Volkswagen camperbusje. De test hebben we doorstaan en we zijn na drie maanden samen door Nieuw-Zeeland reizen gelukkig nog steeds bij elkaar. Ja, de uitzichten waren meer dan we ooit hadden durven dromen en het busje was geen Volkswagen, maar een Toyota. Ach, dat is bijzaak. Nieuw-Zeeland is te gek!

Lees verder