Oceanië

Oceanië is een groot continent, willekeurig gedefinieerd, waarbij de Stille Oceaan, eerder dan landgrenzen, de verschillende naties verbindt.

Oceanië is de thuisbasis van glinsterend witte stranden, kokospalmen die zwaaien in de wind, prachtige koraalriffen en ruige vulkanische eilanden die uit de blauwe oceaan stijgen.

Reishonger in Oceanië:

Latest posts by Dionne (see all)

Plekken in Oceanië

Lees Meer  

Informatie

Lees Meer  

Artikelen

Lees Meer  

Australië: adembenemend mooi

Prachtige natuurlandschappen Als je eenmaal besloten hebt om Down Under te gaan backpacken, dan kun je niet om de prachtige nationale parken heen die je in Australië vindt. Met meer dan 500 opties, is dit prachtige land een waar natuurwonder te noemen. En al die verschillende nationale parken hebben elk een ander landschap. Ze hebben echter één dingen gemeen: hun …

Lees verder  

Daarom reizen met een camper door Nieuw-Zeeland!

Iedereen kent het standaardbeeld wel. Een verliefd stelletje, reizend door een land met adembenemende uitzichten, in een Volkswagen camperbusje. De test hebben we doorstaan en we zijn na drie maanden samen door Nieuw-Zeeland reizen gelukkig nog steeds bij elkaar. Ja, de uitzichten waren meer dan we ooit hadden durven dromen en het busje was geen Volkswagen, maar een Toyota. Ach, dat is bijzaak. Nieuw-Zeeland is te gek!

Lees verder  

Tasmanië: een ander Australië

Tasmanië is een eiland met voor elk wat wils. Het is een eiland dat in veel opzichten anders is dan het vasteland van Australië, een eiland waar je tot rust kan komen en waarvan je de geschiedenisverhalen niet snel meer zal vergeten.

Lees verder