Cycle for Plan Zambia

Ben je een avonturier, op zoek naar een toffe bestemming en wil je iets doen voor je medemens? En ben je ook nog een beetje sportief aangelegd? Dan hebben wij iets heel tofs voor jou! Fiets in juli 2017 samen met Cycle for Plan in het ongerepte Zambia. Adventure is out there!

zambia natuurparken

Zambia betovert je met een ruige wildernis, wildlife en prachtige natuurparken.

Reis naar Zambia

Zambia is een land van onaangetaste natuur; de ruigheid en de grote wildconcentraties zullen zelfs de meest ervaren reizigers nog verrassen. De natuurparken in Zambia worden gezien als zijnde ‘Afrika’s best bewaarde geheimen’. Door deze unieke combinatie van een hoge diversiteit aan wildlife, prachtige ongerepte landschappen en de vriendelijke bevolking mag Zambia met recht betiteld worden als het “pure Afrika”. Tegelijkertijd is er veel armoede, waar juist ook kinderen de gevolgen van ondervinden.

Zambia bevolking

Maak je klaar voor onvergetelijke ontmoetingen met de lokale bevolking.

steun moeders in zambia

Ervaar zelf het werk van Plan Nederland in Zambia.

Plan Nederland is op zoek naar fietsende doorbijters (m/v)!

Unieke fietstocht door Zambia

We schreven eerder al over dit mooie initiatief om te fietsen in Zambia voor het goede doel. Het geld dat je ophaalt met sponsoring wordt gebruikt voor projecten in Zambia tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen. Het mooie van deze reis is dat je met eigen ogen kunt zien hoe jouw bijdrage verschil maakt; onderweg bezoek je namelijk verschillende projecten van Plan Nederland.

the dirt road edition in Zambia

Cycle for Plan Zambia – The Dirt Road Edition

Fiets mee met Cycle for Plan in Zambia

Cycle for Plan Zambia

De inschrijvingen voor de Zambia editie (juli & augustus 2017) zijn geopend! Kom naar een van de informatieavonden en laat je inspireren voor dit geweldige project of vraag hier vrijblijvend informatie aan over jouw Cycle for Plan Zambia!

plan nederland zambia

Fiets in juli 2017 mee met Cycle for Plan door de adembenemende landschappen van Zambia.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>