Van Schiphol naar Bangalore met Jet Airways

Met de trotse aankondiging van de start van haar dagelijkse non-stop vluchten tussen Amsterdam en Bangalore versterkt Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaart-maatschappij, haar positie op Amsterdam Airport Schiphol. De vluchten naar Bangalore, de tuinstad van India, starten per 29 oktober 2017.

Amsterdam en India met Jet Airways

Het is Jet Airways’ derde dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en India. De nieuwe service is een aanvulling op de al bestaande dagelijkse directe vluchten naar haar Indiase hubs Mumbai en Delhi, daarmee de eeuwenoude verbinding tussen de twee landen onderstrepend. De nieuwe vlucht wordt de enige non-stop service tussen de beide steden en zal in codeshare met KLM (alsmede Air France en Delta Air Lines) worden uitgevoerd. Hierdoor wordt gasten die vanuit Nederland alsmede andere Europese landen en Noord-Amerika naar India of Zuidoost-Azië reizen meer service, keuze en naadloos overstappen geboden.

Van Schiphol naar Bangalore

Van Schiphol naar Bangalore

Dagelijks van Schiphol naar Bangalore

Vlucht 9W 235 vertrekt uit Amsterdam om 10.50 uur met aankomst in Bangalore om 00.40 uur.
Vanuit Bangalore vertrekt vlucht 9W 236 om 02.25 uur met aankomst in Amsterdam om 08.35 uur (lokale tijden).

Gaurang Shetty, Whole Time Director van Jet Airways, zegt:

“De stad Bangalore is een wereldwijd erkende ICT en business hub. Mede vanwege de aanwezigheid van vele grote (Nederlandse) multinationals en internationale organisaties groeien industrie, dienstverlening en toerisme er snel. Logischerwijze heeft dit geleid tot versnelde groei van de vraag naar hoogwaardige vliegverbindingen met bestemmingen over de gehele wereld. We zijn verheugd dat we de enige luchtvaartmaatschappij zijn die een non-stop service tussen Amsterdam en Bangalore biedt. Daarmee niet alleen onze positie in Nederland versterkend, maar ook een grotere keuze voor onze zakelijke en toeristische reizigers biedend. We zijn ervan overtuigd dat onze gasten toenemend voor ons zullen kiezen en de hoogstaande gastvrijheid van India’s toonaangevende internationale airline ervaren.”

Jet Airways vergroot netwerk van Schiphol naar India.

Jet Airways vergroot netwerk van Schiphol naar India

Europese “gateway”

De non-stop verbindingen met Amsterdam Airport Schiphol onderschrijven haar grote belang als Europese “gateway” voor zowel passagiers als vracht. Vanwege de op elkaar afgestemde vluchtschema’s van en codeshares met partners KLM en Delta biedt de Jet Airways vlucht naar Bangalore een verbeterde bereikbaarheid via Amsterdam naar niet minder dan 43 Europese bestemmingen en 21 in Noord-Amerika.

Jet Airways biedt haar gasten de unieke mogelijkheid om op één ticket de heen- en terugreis naar keuze te combineren via haar drie hubs in Europa (Amsterdam, Parijs en Londen). Een vergelijkbare keuze is mogelijk tussen de drie Indiase hubs van de luchtvaartmaatschappij: Mumbai, Delhi en Bangalore. Reizigers via Bangalore kunnen overstappen naar 11 binnenlandse bestemmingen, inclusief Mumbai en Delhi, vanwaar het gehele binnenlandse netwerk van 44 bestemmingen bereikbaar is.

Airbus A330-300

Jet Airways zal op de nieuwe route de Airbus A330-300 inzetten. Om een ontspannen en plezierige vluchtervaring te garanderen is de A330 uitgerust met een ruime cabine voorzien van ergonomisch ontwikkelde stoelen en met ruime stoelafstand, lie-flat bedden in de Premiere, een onderscheiden inflight entertainment en fine-dining met diverse keuze-opties. Vanzelfsprekend omlijst met alle comfort dat op longhaul vluchten mag worden verwacht en met haar onovertroffen Indiase gastvrijheid.

De lancering van Jet Airways nieuwste non-stop service vanuit Amsterdam valt samen met de start van extra non-stop vluchten tussen Parijs Charles De Gaulle en Chennai alsmede Londen Heathrow – Mumbai, alle startend op dezelfde dag.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>