Search for GeniusTravel

Na een succesvolle lancering van GeniusFlight, verschijnt de zoekmachine onder de naam GeniusTravel in de 2.0 versie. De vernieuwde zoekmachine biedt vluchten, accommodaties, autohuur en een gloednieuwe GeniusTravel-app. Vanaf nu boek jij jouw samengestelde reis vanuit je broekzak. De site en app zijn de eerste zoekmachine die vluchten zoeken op basis van prijs in plaats van op bestemming. Alle reizen beginnen dus met budget, een goed uitgangspunt van waaruit de wereld kan worden ontdekt.

Lancering van GeniusFlight

GeniusFlight

GeniusTravel

In de eerdere versie van de zoekmachine, GeniusFlight, kreeg men alle zoekresultaten op een landkaart te zien. Gebruikers kunnen in de nieuwe versie nog steeds de resultaten op het bekende kaartje zien. Daarnaast wordt op de nieuwe website een roulerend voorstel gedaan voor bestemmingen, hotels of huurauto’s binnen het budget.

GeniusTravel

GeniusTravel

De pocket-size reisgenoot

Vanaf nu kunnen gebruikers eenvoudig een complete, door henzelf samengestelde, reis boeken met de GeniusTravel-app. Met deze tool voor iPhone en Android kom je erachter hoe ver jij met jouw budget komt. Met de slider geef je eenvoudig de maximale prijs aan en GeniusTravel toont binnen een paar seconden alle mogelijke bestemmingen. Wist je dat je bijvoorbeeld al voor € 164 naar Moskou reist met Pasen? Eind februari vlieg je al voor € 88 op Genève en ben je zo op je ski-bestemming. Liever wachten op de zomerzon? Wat denk je van Malta voor € 84 in juni? GeniusTravel inspireert door bestemmingen binnen het budget te tonen waar je misschien nooit eerder aan dacht.


De app van GeniusTravel

De app van GeniusTravel

Nieuwe gratis App

Nadat de bestemming is bepaald, boek je eenvoudig accommodatie en autohuur via de app. Deze is location based om het gebruikers en reizigers nog makkelijker te maken. Zoek je bijvoorbeeld nog een hotel voor de nacht of wil je om om de hoek een auto huren? Met de GeniusTravel-app werp je een blik op de kaart om te zien waar je in jouw buurt moet zijn. De app is verkrijgbaar in zes talen waardoor de helft van de wereldbevolking gebruik kan maken van het wereldwijde aanbod. Alsof je de wereld in je broekzak hebt.

Check hier de vernieuwde zoekmachine voor vluchten, accommodaties en autohuur.

Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>