Handig op reis: opvouwbare snorkel

Als je geen geld -of brevet- hebt om te duiken, is snorkelen een leuke manier om je reisbestemming eens door een andere lens te bekijken. En in plaats van op iedere bestemming een nieuw wegwerpsetje te kopen, is het een goed idee om een snorkelset for life aan te schaffen. Maar hoe stop je die veilig in je bagage?

opvouwbare snorkel

Knik in je snorkel

Ook al past je duikbril prima in je backpack, de snorkel kan nog weleens voor problemen zorgen. Want hoe voorkom je dat hij niet breekt of dat er een permanente knik in komt? De Amerikaanse fabrikant Body Glove heeft hier wat op gevonden.

Oplossing: de oprolbare snorkel

De Enfold Combo Set is een snorkelset die prima mee op reis kan. De duikbril kun je namelijk dubbelvouwen (de glazen over elkaar heen leggen) en de snorkel kun je oprollen. Zo past je snorkelset prima in je handbagage of je rugzak. Prijs: $ 34,95 exclusief verzendkosten bij Body Glove, of even wachten tot we in Nederland een importeur hebben.

Martijn
Laatste berichten van Martijn (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>