Maak je eigen Reis-Bucketlist

Zoveel te zien, zoveel te ontdekken. Steeds meer mensen worden aangestoken met het (verre) reizen virus, Reishonger. Er is een goed boek over geschreven, “de wereld in 27 vakantiedagen”. En zo is het maar net; we willen veel zien, binnen de tijd en het budget dat we hebben. Stel daarom een bucket list op, met bestemmingen die je in ieder geval gezien wilt hebben. De reistest van Riksja Travel helpt je daarbij.

reisbestemming india

Welke bestemming past bij jou? Met behulp van twaalf simpele en korte vragen wordt je eigen reisprofiel samengesteld. Wat voor type reiziger ben jij? Een hyperactieve smulpaap, een avontuurlijke Freek in het wild, of een gastronomische citytripper? Je uitslag is je persoonlijke bucket list met een top 3 gesuggereerde bestemmingen, passend bij jouw reisprofiel.

Doe zelf de test, de uitslag is behoorlijk treffend (en grappig) kunnen we je vertellen.

reistest

Mijn Reis-Bucketlist
Volgens de test kun je mij betitelen als een gastronomische Freek in het wild. Freek in het wild is een natuur- en avonturenserie met bioloog Freek Vonk. De serie speelt zich af in de wildernis van Afrika, het regenwoud in Midden-Amerika en de uitgestrekte natuur van Canada. Mijn ideale reisbestemmingen zijn het groene Costa Rica (check!), de jungle en stranden van Maleisië (check!) en de wildernis van Zuid-Afrika (aan deze wordt nog gewerkt)! Het ultieme safari gevoel moet ik toch eens in m’n leven meemaken!

Reistest Riksjatravel Dionne

Latest posts by Martijn (see all)
  1. Frederique zegt:

    Costa Rica ben ik helaas nog nooit geweest, maar lijkt me súpertof om ooit heen te gaan. De natuur, de flora en fauna, ik ben zo benieuwd!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>