Fietsen in Kaapstad

Ga je naar Kaapstad en wil je de stad op een andere manier ontdekken? Veel mensen huren hiervoor een scooter of auto. Onze tip: verken Kaapstad op de fiets! Fietsen in Kaapstad is niet heel gebruikelijk, maar het is ontzettend leuk!

Fietsen in Kaapstad?

Op de fiets Kaapstad verkennen is een must-do! Op de fiets zul je je meer verbonden voelen met de stad en veel meer genieten van de bezienswaardigheden in Kaapstad. Het bezoeken van de wereldstad zal veel meer voelen als een beleving! Overigens is niet alleen de stad fantastisch om doorheen te fietsen, ook de prachtige natuur in omliggende gebieden zijn absoluut de moeite waard om per fiets te zien. Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg en de Kaapse wijngaarden. Bezienswaardigheden in Kaapstad die je gezien moet hebben! Je zal de natuur en stad op een totaal andere manier ontdekken als je dit op de fiets doet. Fietsen in Kaapstad is daarom echt een aanrader!

Avontuur

Doordat de inwoners van Kaapstad liever de auto of scooter pakken, is de stad minder fietsvriendelijk dan Nederland. Er zijn weinig fietspaden, waardoor je vaak op de weg fietst. Daarnaast is het rijgedrag van auto’s niet afgestemd op fietsers. Fietsen in Kaapstad is daarom best een avontuur, je moet goed opletten!


fietsen in kaapstad

Fietsen met gids

Lijkt het je leuk om te fietsen in Kaapstad, maar vind je het toch een beetje spannend? In Kaapstad worden ook fietstours met gids aangeboden! Op deze manier ga je met een ervaren local de weg op en hoef je niet bang te zijn voor verkeersgevaren. Puur genieten, terwijl de gids je alles vertelt wat je wilt weten over de stad.

De Nederlandse tourorganisatie Baja Bikes geeft verschillende tours in Kaapstad. Je fietst dan onder leiding van een gids, langs alle bezienswaardigheden in Kaapstad die je gezien moet hebben. Met de highlight tour, fiets je met een groep langs alle hotspots en geheime schatten van de stad. Je kunt ook kiezen voor een privé-tour, waar je onder meer door de townships van Afrika fietst. Doordat een gids je informeert over de achtergrond en historie van de bezienswaardigheden, zal je Kaapstad niet alleen bekijken, maar ook beleven!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>