A Frozen New York City

De hele oostkust van de Verenigde Staten is op het moment bedekt onder een laagje sneeuw. New York City is geen uitzondering. Deze indrukwekkende foto's laten je een prachtig wit Manhattan zien.

manhattan_ice_01

De hele oostkust van de Verenigde Staten is op het moment bedekt onder een laagje sneeuw. New York City is geen uitzondering. Deze indrukwekkende foto’s laten je een prachtig wit Manhattan zien.

Afgelopen weekend trok er al een zware winterse storm over de oostkust van de VS. En The National Weather Service heeft voor maandag en dinsdag een waarschuwing afgegeven voor de hele oostkust van de Verenigde Staten. Burgemeester Bill de Blasio van New York spreekt van “een van de grootste sneeuwstormen ooit”. Inwoners zijn gewaarschuwd zich voor te bereiden op zeker 90 centimeter sneeuw. Boston krijgt naar verwachting een pak sneeuw van 50 centimeter. In Philipdelphia valt naar schatting tussen de 40 centimeter.

manhattan_ice_02

manhattan_ice_03

manhattan_ice_04

manhattan_ice_05

manhattan_ice_06

manhattan_ice_08

manhattan_ice_07

manhattan_ice_09

manhattan_ice_10

manhattan_ice_11

manhattan_ice_12

manhattan_ice_13

manhattan_ice_14

manhattan_ice_15

manhattan_ice_16

Bron foto’s: Amazingfacts undefined


Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>