Vluchtinzicht New York

The Big Apple is een van de meest gezochte en bezochte verre bestemmingen onder Nederlandse vakantiegangers. Reisvergelijker momondo onthult hoe je de beste vlucht van Amsterdam naar New York vindt.

Clouds on Brooklyn Bridge

The Big Apple is een van de meest gezochte en bezochte verre bestemmingen onder Nederlandse vakantiegangers. Reisvergelijker momondo onthult hoe je de beste vlucht van Amsterdam naar New York vindt.

Met de infographic ‘Vluchtinzicht’ is momondo de eerste reiswebsite die je laat zien hoe je het best en voordeligst van Amsterdam naar New York vliegt. Er zijn zes verschillende factoren van invloed op de prijs van een ticket.

  • Seizoen: een van de tips die de ‘Vluchtinzicht’ infographic reizigers geeft is te kijken naar het seizoen. In de vierde week van het jaar, eind januari dus, vlieg je het goedkoopst naar New York, terwijl dezelfde vlucht in de zomer in week 30 (eind juli) het meest kost.
  • Tijd van de dag: je vliegt het goedkoopst naar New York in de avond; in de namiddag betaal je het meest voor je ticket.
  • Luchtvaartmaatschappij: over het algemeen vliegt British Airways Cityflyer het voordeligst naar New York, terwijl Icelandair het meeste geld vraagt.
  • Route: vanaf Schiphol is het over het algemeen het best direct naar JFK te vliegen. Als La Guardia of Newark goedkoper is, let er dan op dat je door naar een van deze twee luchthavens te vliegen langer onderweg bent om naar de stad te komen, en je uiteindelijk misschien duurder uit bent door het lokale vervoer ter plekke.
  • Dagen tot vertrek: hoe eerder je je vlucht boekt, hoe voordeliger het is. Idealiter boek je je vlucht naar New York 34 dagen van te voren.
  • Dag van de week: de laatste tip die de ‘Vluchtinzicht’ infographic reizigers geeft, is flexibel te zijn met de dag van vertrek. Zo leer je dat je door op een woensdag te vertrekken in plaats van op een zondag, je zoveel als 298 euro kunt besparen!

Vluchtinzicht Amsterdam-New York

Martijn
Laatste berichten van Martijn (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>