Mee met sinterklaas?

De Nederlanders met de stoutste verhalen zijn er zeker van dat zij dit jaar ook naar Spanje worden meegenomen, maar dan wel een stuk comfortabeler dan in de zak van Sinterklaas. Deze personen krijgen namelijk gratis en voor niets een Sunliner busreis naar Spanje, inclusief accommodatie en hoeven dus niet af te zien in de zak van Sinterklaas. In elke provincie wordt een winnaar benoemd.

De Nederlanders met de stoutste verhalen zijn er zeker van dat zij dit jaar ook naar Spanje worden meegenomen, maar dan wel een stuk comfortabeler dan in de zak van Sinterklaas. Deze personen krijgen namelijk gratis en voor niets een Sunliner busreis naar Spanje, inclusief accommodatie en hoeven dus niet af te zien in de zak van Sinterklaas.

Meedoen
De stoute inzendingen kunnen tot 4 december worden gestuurd naar: info@sunliner.nl. Dit kan via een stuk tekst, een video, muziekfragment, kunstwerk, foto of gedicht. Uit de inzending moet blijken waarom je zo stout bent geweest dat je het verdiend om mee genomen te worden naar Spanje. Dit kan gebaseerd zijn op echte gebeurtenissen maar het hoeft niet. Een verhaal dat tot de verbeelding spreekt en getuigt van een stoute geest maakt ook kans. Op 6 december wordt op de website van Sunliner bekend gemaakt wie de winnaar is en naar Spanje gaat op 9 of 16 december.

De Nederlanders met de stoutste verhalen zijn er zeker van dat zij dit jaar ook naar Spanje worden meegenomen, maar dan wel een stuk comfortabeler dan in de zak van Sinterklaas.

Positief
Roy Peterman, directeur Sunliner: “Wij zijn net als Sinterklaas de Spanje Specialist bij uitstek. Bij ons kunnen mensen echter een stuk comfortabeler mee naar Spanje dan in de zak van Sinterklaas. Op wat voor moment kan je dan beter van je laten horen, dan rondom de tijd van het jaar dat de vrees voor de reis in de zak van Sinterklaas naar Spanje zo’n grote rol speelt in veel huishoudens?”


Sunliner
Sunliner staat bekend als de specialist in Spaanse bestemmingen voor bus-, vlieg- en autoreizen naar Spanje. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Sunliner loopt graag voorop en biedt diverse mogelijkheden om je vakantie te reserveren: van telefonisch tot online, van losse reis of alleen accommodatie tot een volledige reis. Met een pluspakket kan dat zelfs inclusief bijvoorbeeld taxivervoer en medische faciliteiten. Verder zijn er speciale reizen voor jongeren, gezinnen en senioren. Van reizen om te overwinteren, ontspannen strand-vakanties tot sportieve golf -, spa/wellness -of duikarrangementen, van een excursie tot een weekje weg tot een hele winter in de zon. Met een gevarieerde topkeuze aan hotels en appartementen staat het team van Sunliner klaar om haar gasten “Spanje op zijn best!” te laten ervaren.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>