Feest vieren in de lucht

Als je het niet erg vindt om de feestdagen niet met familie en vrienden door te brengen, maar in de lucht, dan kan je nog wel eens een goedkoop ticket bemachtigen.

advertorial

Vrolijke pakjesavond

Als je het niet erg vindt om de feestdagen niet met familie en vrienden door te brengen, maar in de lucht, dan kan je nog wel eens een goedkoop ticket bemachtigen.

Vliegen rondom Kerst of Oud & Nieuw is vaak prijzig, maar dat verandert als je gaat vliegen met bijvoorbeeld Sinterklaas, op eerste- of tweede kerstdag zelf, op Oudejaarsdag of Koninginnedag. Omdat niet veel mensen willen vliegen op deze dagen, zijn er vaak nog een hoop stoelen beschikbaar in het vliegtuig, waardoor de prijzen veel lager zijn. Vliegen op een feestdag kan je dus een leuk prijsje opleveren.

Transavia viert Sinterklaas in de lucht
De transavia-vlucht van Rotterdam naar Alicante, de HV5053, van vorige week dinsdag (27 november) bleek geen gewone vlucht! Zo droeg de purser haar “welcome on board-speech” voor als gedicht. En na de barservice verschenen er vier zwarte pieten! Nadat de pieten de passagiers hadden verlost van hun afval, kwam ook de Sint ten tonele! Hilariteit alom!


De passagiers van deze vlucht werden aangenaam verrast met pepernoten en de kleintjes kregen een cadeautje uitgereikt van de goedheiligman. De sfeer aan boord was opperbest! transavia.com wenst iedereen een vrolijke pakjesavond!

transavia.com wenst je een vrolijke pakjesavond

Besparen op je vluchten
Er zijn natuurlijk heel wat manieren om te besparen op je vliegticket. Flexibel zijn blijft regel nummer één. Flexibel qua aankomst- en vertrekdata, maar ook voor wat betreft je reisbestemming. Zo kom je ook nog eens op plaatsen waar je misschien nooit over had gedacht. Kleine luchthavens, zoals Eindhoven, Weeze of Charleroi, rekenen vaak minder luchthavenbelasting. Maar er zitten soms ook wezenlijke verschillen tussen de grote internationale airports. Vergelijk dus zeker even wat vliegen vanaf Düsseldorf of Brussel kost.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>