Volg Reishonger en win!

Reishonger.nl probeert zoveel mogelijk reislustigen te bereiken. Via onze website, maar ook via de bekende social media kanalen. Via deze manier van socializen proberen wij de interactie aan te gaan met reizend Nederland.

Reishonger.nl probeert zoveel mogelijk reislustigen te bereiken. Via onze website maar ook via de bekende social media kanalen. Via social proberen wij de interactie aan te gaan met reizend Nederland. Om onze social media netwerken te promoten zullen we iedere laatste zondag van de maand een van onze volgers belonen met een cadeau!

Reishonger.nl probeert zoveel mogelijk reislustigen te bereiken. Via onze website, maar ook via de bekende social media kanalen. Via deze manier van socializen proberen wij de interactie aan te gaan met reizend Nederland.

Social media actie
Om onze social media netwerken te promoten, zullen we iedere laatste zondag van de maand een van onze volgers belonen met een cadeau! Zondag 29 januari won Iris Van Tricht een Bol.com cadeaubon en zondag 26 februari 2012 won Judith een Capitool Reisgids naar keuze!

In maart verloten we onder onze volgers op Facebook, Twitter en Google Plus een Gift for 2 belevenis!


Doe gratis mee en win
Dus als je ons leuk vindt, gek bent op reizen en vakanties en gratis prijzen wilt winnen, “Like us” dan op Facebook, volg onze reistweets of geef ons een plusje op Google.

Prijzen kalender
Op onderstaande datums zullen wij een cadeau uitreiken aan een van onze volgers:
– zondag 29 januari 2012 – winnaar / winnares: Iris Van Tricht! (Bol.com cadeaubon!)
– zondag 26 februari 2012 – winnaar / winnares: Judith! (Capitool Reisgids naar keuze!)
– zondag 25 maart 2012: Gift for 2 belevenis
– zondag 29 april 2012
– zondag 27 mei 2012
– zondag 24 juni 2012
– zondag 29 juli 2012
– zondag 26 augustus 2012
– zondag 30 september 2012
– zondag 28 oktober 2012
– zondag 25 november 2012
– zondag 30 december 2012

De prijs van zondag 29 januari 2012
win een bol.com cadeaubon

De prijs van 26 februari 2012
Win een gratis capitool reisgids!

De prijs van 25 maart 2012
Win een gratis Gift for 2 belevenis

De uitslag zal iedere laatste zondag van de maand hier bekend worden gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wil je automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste prijsvragen en de leukste reisverhalen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>