100% Rotterdam

In Rotterdam geldt: what you see is what you get. Het wordt niet mooier gemaakt dan het is en er wordt niets opgeleukt voor toeristen. Rotterdam is een ruwe diamant die charmeert door zijn eigen karakter. Omdat het soms lastig is om de mooie plekken op eigen houtje te vinden, helpt kunsthistorica en ondernemer Nina Swaep je een handje. In de reisgids 100% Rotterdam deelt de geboren en getogen Rotterdamse haar favoriete adressen met je.

haven van Rotterdam

Voor wie niets wil missen in Rotterdam

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je Rotterdam in no time. De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Drie wandelingen leiden je overdag langs alle mooie plekken. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke plattegronden laten zien waar je bent en waar je naartoe moet. Met 100% Rotterdam mis je niets van deze ‘ruwe diamant’!

rotterdam city

Inclusief 100% navigatie‐app

De reisgids 100% Rotterdam is inclusief 100% navigatie‐app. Met deze app voor je smartphone volg je live je weg door de stad. Op de kaart zie je waar je op dat moment staat en welke 100% adressen er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android en offline te gebruiken.

Geef jouw tip(s) en win!

Reishonger beloont de vijf leukste uitgaanstips in #Rotterdam met de 100% Rotterdam gids! Geef ons je tips door via Facebook, Twitter of onder dit artikel.

Rotterdam

Duurzame plekjes van Rotterdam

Ben je benieuwd naar de eco-hotspots van Rotterdam? Van de Groene Passage met verschillende soorten duurzame en fairtrade winkels, tot de Fenix Food Factory op Katendrecht met de versmarkt en de marktkeuken. Check onze top 5 beste duurzame plekjes om te zien hoe je de leukste hidden gems vindt! Daarmee ontdek je de stad en steun je de lokale ondernemers nog ook!

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>