5x bijzonder overnachten in Nederland

Reisorganisatie Eliza was here heeft haar aanbod uitgebreid met vijf bijzondere Nederlandse accommodaties. Reizigers kunnen een vakantie boeken naar de mooiste plekjes in Nederland. Lees hier 5x bijzonder overnachten in Nederland waaronder slapen op een privé-eiland!

Vluchten van de drukte

De reisorganisatie was al actief in zes landen in de Mediterranée en op de Canarische Eilanden en voegt hier nu Nederland aan toe. Met de nieuwe bestemmingen biedt Eliza was here vakanties dichtbij huis, maar weg van de massa.

overnachten in een kasteel in Nederland

“We zijn erg blij dat we deze Nederlandse accommodaties aan ons aanbod kunnen toevoegen. Al langer hebben we de droom om ons aanbod uit te breiden naar niet-traditionele zonvakantielanden en de coronacrisis heeft dit plan in een stroomversnelling gebracht. In de huidige situatie is de behoefte immers groter dan ooit om dichtbij huis vakantie te vieren. Het leek het ons dan ook het perfecte moment om op deze wens in te spelen met accommodaties weg van de drukte, maar wel vertrouwd in eigen land, waar ook genoeg onontdekte plekjes te vinden zijn.”

aldus Yuri Deutekom, directeur van Eliza was here.

Unieke vakantieaccommodaties in Nederland

Eliza was here wil met deze nieuwe stap enerzijds een alternatief bieden dichtbij huis, anderzijds past het goed bij de huidige propositie van de reisorganisatie om kleinschalige en unieke vakantieaccommodaties aan te bieden. Voor vakanties in de Mediterranée en op de Canarische Eilanden blijft de pakketreisconstructie bestaan. Dit beslaat ook het grootste deel van het aanbod; ruim 550 accommodaties, in vrijwel alle gevallen inclusief vlucht en huurauto.

Bijzonder overnachten in Nederland

De nieuwe vakantieadressen zijn vijf bijzondere accommodaties zoals een boerderij in Twente en een privé-eiland in Vinkeveen.

Deze vijf nieuwe bijzondere accommodaties zijn vanaf vandaag te boeken:

#1 Luxe huis “Logement Swaenenvecht”, Oud Zuilen (Utrecht)
Vlakbij Utrecht en aan de rivier de Vecht vind je dit Rijksmonument uit 1678. Achter Logement Swaenen-vecht ligt het prachtige Museum Slot Zuylen en vlakbij het hotel vind je Kasteel de Haar. Het is het grootste en het meest luxueuze kasteel van heel Nederland. Wil je ook bijzonder overnachten op dit prachtige authentieke adresje? Check hier voor beschikbaarheid van Logement Swaenenvecht.

bijzonder overnachten Logement Swaenenvecht

#2 Boerderij “Erfgoed Bossem”, Twente (Overijssel)
Ver weg van massatoerisme vind je een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf: Erfgoed Bossem. Deze fraaie boerderij ligt in het coulisse-landschap van Twente vlakbij Ootmarsum en telt niet alleen vijf bed en breakfast boerderijkamers, maar ook sfeervol ingerichte lodgetenten vlakbij de koeien en een meanderende beek, en een unieke Sterrenkubus met een riant bed dat zich vlak onder een transparante koepel bevindt.

Erfgoed Bossem

#3 Bed & Breakfast “Villa Oldenhoff”, Abcoude (Utrecht)
Op een prachtige locatie te midden van het boerenleven ligt een authentiek boetiekhotel: Villa Oldenhoff. De polder verbindt de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude. Het mooie herenhuis, waarin Villa Oldenhoff is gehuisvest, is in 2014 uitgeroepen tot beste Bed & Breakfast van Nederland!

Villa Oldenhof overnachten

#4 Luxe hotel “Logement aan de Vecht”, Breukelen (Utrecht)
Aan de oever van de Vecht ligt het ‘Logement aan de Vecht’, ingericht in één van de prachtige buitenplaatsen waar de rivier zijn roem aan dankt. Buitenplaatsen zijn historische luxueuze landhuizen waar rijke stedelingen vroeger in de zomer verbleven. Een sprookjesachtig vakantieverblijf in een parkachtige omgeving – je waant je hier terug in de Gouden Eeuw. Kijk hier voor meer informatie over wat je allemaal kunt beleven bij Logement aan de Vecht.

Logement aan de Vecht

#5 Privé-eiland “Eliza’s Eilandje”, Vinkeveen (Utrecht)
Eliza’s eilandje is het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. In dit romantisch vakantiehuisje ben je even alleen op de wereld. Duik in het heldere water, wees actief op de gratis supboards. Geniet ‘s avonds in alle rust van een prachtige zonsondergang op jouw privé-eiland! Vervolgens maak je een vuurtje in de vuurkorf, steek je de fakkels en olielampen aan, voordat je in slaap valt in het hemelbed. 600m² puur genieten! Meer informatie en actuele prijzen vind je hier.

bijzonder overnachten op eigen eiland

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>