Bijzonder overnachten in Fins Lapland

Op zoek naar een heel bijzondere winterervaring? Dan ben je bij Torassieppi Winter Village, dat hoog boven de Poolcirkel ligt, aan het juiste adres. Je beleeft unieke belevenissen zoals husky- en noorderlichtsafari’s, rendiertochten en een bijzondere overnachting in de Aurora Dome.

Deze lodge, met daarnaast verschillende blokhutten, is gelegen op een rendierfarm, direct aan het Pallas-Yllästunturi National Park in het noorden van Fins Lapland. Hier vind je nog ongerepte natuur, rust en ruimte én eet je puur en biologisch. Nu kun je je verblijf ook combineren met een onvergetelijke overnachting. Nieuw is de Aurora Dome, een comfortabele tent in iglo stijl met de luxe van een romantische open haard. Vanuit je bed heb je een prachtig uitzicht over het bevroren meer en de nachtelijke hemel van Fins Lapland. Misschien word je zelfs wel getrakteerd op het magische noorderlicht…

De Aurora Dome, een onvergetelijke ervaring
Een nacht verblijven in een Aurora Dome is een unieke manier om winters Lapland te ervaren. De knusse en warme Domes liggen aan de oever van het Torassieppi meer, een perfecte locatie om het noorderlicht aan de sterrenhemel te spotten. De comfortabele tenten zijn in iglo-stijl gebouwd en beschikken over 2 luxe bedden, een open haard en een zitje. Door het transparante raam heb je een schitterend uitzicht over het bevroren meer, de witte bossen en hopelijk het magische Noorderlicht. Hoe romantisch wil je het hebben? Toilet, douche en sauna zijn op loopafstand van de Dome.

aurora dome in fins lapland

Aurora Dome in Finland

Lapse kookworkshop

Een wintervakantie bij Torassieppi Winter Village staat in het teken van bijzonder overnachten, maar ook van heel bijzondere activiteiten. Wat te denken van een heuse Lapse kookworkshop. En… net zoals tijdens de overige maaltijden die je deze wintervakantie allemaal voorgeschoteld krijgt, worden er alleen lokale en biologische producten gebruikt. Onder leiding van een ervaren kok ga je heerlijk koken en krijg je leuke kooktips voor thuis zodat je het lekkers van Lapland met je vrienden thuis kunt delen. Een gezellige avond wordt het, want samen met de groep geniet je tijdens het diner van je eigen kookkunsten!

Rendier Salla, Fins Lapland

Je slaapt op een rendierfarm, dus je maakt natuurlijk kennis met de rendieren

Rendieren en husky’s in Lapland

Je slaapt op een rendierfarm, dus je maakt natuurlijk kennis met de rendieren. Onder leiding van de rendierhouder maak je een romantische tocht door het besneeuwde landschap, dat er in het donker weer heel anders uit ziet dan overdag. Nu maar hopen dat het noorderlicht aan de hemel wil verschijnen! Nog een Lapse ervaring is een sneeuwschoenwandeling door de Arctische nacht. Met je sneeuwschoenen kom je op de mooiste plekken waar je normaal gesproken tot aan je knieën zou wegzakken in de sneeuw. Ook een huskytocht staat op het programma. Maak kennis met de enthousiast blaffende husky’s die maar één ding willen. En… dat is rennen! Eenmaal op pad heerst er een serene rust…

Reizen naar Fins Lapland

Het Pure Noorden. Ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap, het magische noorderlicht en de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. Op nog geen drie uur vliegen ligt Fins Lapland. De ideale bestemming voor een écht bijzondere wintervakantie. Het land biedt unieke belevenissen zoals husky- en noorderlichtsafari’s en rendiertochten.

Husky sledetocht

Een huskysafari is een unieke belevenis

Voigt Travel, dé specialist voor reizen naar het Pure Noorden, biedt unieke arrangementen naar o.a. Torassieppi Winter Village mét de mogelijkheid om één nacht in de Aurora Dome te verblijven. Kijk voor meer informatie en/of het boeken van een reis naar Fins Lapland op www.lapland.nl.

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>