Verre Reizen Event

Wil je een bijzondere verre reis maken, avontuurlijk, sportief en buiten de gebaande paden? In een camper, op een motor, met de trein, fietsend of wandelend de mooiste plekken ontdekken? Kom naar het Verre Reizen Event op 22 en 23 oktober, laat je inspireren en beleef de voorpret.

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober vindt de derde editie van het Verre Reizen Event plaats. Een evenement dat zes continenten op één plek samenbrengt; in de Fokker Terminal in Den Haag. Met fotoworkshops, presentaties van reisspecialisten en films die inspiratie geven word je wegwijs gemaakt in het grote reisaanbod buiten Europa. Er zijn meer dan 100 standhouders aanwezig, er wordt eten en drinken uit diverse landen geserveerd en er zijn dans- en muziekoptredens. Daarnaast zijn er bestemmingspresentaties van onder andere Zimbabwe, Costa Rica, Alaska, Ladakh, Sri Lanka, Nieuw-Zeeland maar ook Noord-Korea!

Amboseli, Kenia © Kazuri Safaris

Amboseli, Kenia
© Kazuri Safaris

Twee dagen lang opent de terminal haar deuren van 10:00 tot 17:00 uur en draait alles om de vakantiemogelijkheden buiten Europa. Van exotische eilanden, het kleurrijke Afrika tot de sneeuwwitte polen. Van lekker luxe tot avontuurlijk en alles daar tussenin. Van een camperreis door Californië tot een privéreis in Maleisië, en van een groepsreis in Zuid-Afrika tot een rondreis door Peru. Iedereen die inspiratie wil opdoen voor een verre droomreis, meteen wil boeken of binnenkort al in het vliegtuig zit, gaat naar het Verre Reizen Event in Den Haag.

verre-reizen-event-peru

De wereld aan je voeten

Het Verre Reizen Event is inmiddels uitgegroeid tot een beurs van formaat. Tijdens deze derde editie wordt een recordaantal van 5.000 bezoekers verwacht. Ervaren globetrotters ontdekken welke plekken ze nog gemist hebben, maar ook wie voor het eerst de stap buiten Europa waagt, kan hier met alle vragen terecht. Of je nu geïnteresseerd bent in een bijzondere trip door Sri Lanka, een motorreis in Marokko, een avontuurlijke reis door Zambia of een sportieve tocht in Australië; reisspecialisten geven informatie en praktische tips hoe de mooiste plekken ter wereld ontdekt kunnen worden, wat de beste accommodaties zijn en met welk budget je rekening moet houden.

Reisliefhebbers kunnen met al hun vragen en wensen terecht bij reisspecialisten, touroperators en verkeersbureaus om compleet voorbereid het verre avontuur tegemoet te gaan. Van Peruaanse dansers, het bezichtigen van een echte Amerikaanse camper en internationale hapjes en drankjes, tot levendige presentaties en films over meer dan 200 landen buiten Europa; in een heerlijke vakantiesfeer maak je een onvergetelijke wereldreis. Zowel grote, bekende touroperators als Djoser, Tiara Tours en 333Travel, als de specialistische kleinschalige reisorganisaties als Mevo Reizen, Edventure, Southern Cross Reizen en Saffraan Reizen zijn aanwezig.

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park
©Brand USA

Korting op entree

Wie zich online registreert krijgt 25% korting op de entree en betaalt € 7,50 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,-. Bovendien maak je kans op een week gratis camperhuur in de VS, verzorgd door WorldWide Campers. Daarnaast geven 333Travel en KLM een compleet verzorgde, 14-daagse rondreis door Thailand voor twee personen weg.

Voor meer informatie over het programma van het Verre Reizen Event en de registratie: verrereizen-event.nl.

Winactie: gratis kaartjes

Wil jij je voorbereiden op je komende verre reis? Of wil je jezelf wel een heerlijke dag onderdompelen in de wereld van reizen? Dan moet je komend weekend zeker naar het Verre Reizen Event in de Fokker Terminal in Den Haag komen. Weet je wat nu zo leuk is, wij mogen jou gratis entreekaarten aanbieden! Gratis? Ja, gratis! Vertel ons waarom je het Verre Reizen Event zou willen bezoeken en je maakt kans op een van de 10 entreekaarten!

verre reizen event

Zo doe je mee om die gratis tickets te winnen

 • Tag op Facebook je beste reismaatje
 • Of vertel hier waarom je het Verre Reizen Event zou willen bezoeken? Welke reis staat er op je bucketlist of wat zijn je (concrete) plannen voor je komende reis?
 • BELANGRIJK: geef tevens aan of je op zaterdag 22 oktober of zondag 23 oktober het evenement wilt bezoeken
 • Onder de inzendingen zullen we steeds twee tickets weggeven. Het gaat dus om 5 entreekaarten voor 2 personen
 • Meedoen kan tot vrijdagochtend 21 oktober (09:00 uur)

Ben jij de gelukkige? Je ontvangt een berichtje van me en je naam wordt op de gastenlijst geplaatst, zodat je zonder moeite het Verre Reizen Event kan bezoeken. Je hoeft enkel maar je naam + Reishonger.nl te benoemen bij de ingang! We zien je graag binnenkort op het Verre Reizen Event in Den Haag, tot dan!

Verre Reizen Event

 • Datum: 22 & 23 oktober 2016
 • Tijd: 10:00 – 17:00 uur
 • Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag
 • Parkeren: gratis
 • OV: gratis shuttleservice vanaf busplatform Den Haag CS (1e etage)
 • Entree: bij online voorregistratie €7,50, inclusief gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine
 • Aan de deur €10,00. Kinderen t/m 17 jaar gratis

Foto’s Verre Reizen Event

verre-reizen-2016

verre-reizen-event-pacific

Verre Reizen Event - 22 & 23 oktober

Verre Reizen Event – 22 & 23 oktober

verre-reizen-event-thai

verre-reizen-event-2016

Dionne

Voel jij ook die continue reishonger? Ondanks de drang nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, ben ik graag zuinig op onze aardbol en fan van duurzaam toerisme. Ik deel graag mijn ervaringen met je!

Latest posts by Dionne (see all)

 1. Marjolein zegt:

  Na een aantal jaar verre vakanties te hebben gedaan en na een druk en emotioneel jaar is de knoop doorgehakt: volgend jaar neem ik een sabbatical om alsnog de wereldreis van mijn leven te maken! Maar… Waar naar toe? Tientallen natuurfenomen die ik nog eens wil zien op mijn bucketlist en evenveel reisroutes hebben de revu al gepasseerd. Inspiratie is nog steeds welkom, daarom kom ik de 23e graag naat het Verre Reizen event!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>