Altijd op avontuur met ‘Never Stop Exploring’

Iedere reiziger kent het gevoel en weet ook hoe verslavend het is; het gevoel van op het punt staan een nieuwe plek te bezoeken. De spanning en hang naar het onbekende, het verlangen naar de nieuwe geuren en kleuren en avonturen die je op de volgende plek te wachten staan. De indrukken en geluiden die je voor eeuwig zult associëren met een bijzondere plek en ervaring…

Het is precies dit gevoel dat the North Face heeft gevangen in haar nieuwe Sonos radiostation Never Stop Exploring. Vanaf nu heb je het avontuur altijd bij de hand en roep je dat speciale gevoel op, waar je ook bent, waar ook ter wereld.

Sonos Roam Reishonger

Never Stop Exploring

Soundscapes van The North Face Expedities

Het eeuwige avontuur is iets dat ze bij the North Face wel kennen. Bekend van de producten voor een actieve en outdoor lifestyle, is the North Face wel bekend met de hang naar nieuwe en bijzondere avonturen. Het is dan ook de perfecte partner van Sonos geweest om dit avontuur te laten vangen in muziek en geluiden, die je overal ter wereld kunt beluisteren via het Sonos radiokanaal Never Stop Exploring.

De zogenaamde soundscapes zijn krachtige geluiden met muziek die zijn opgenomen tijdens expedities van the North Face naar de meest afgelegen plekken op aarde. Door het beeldende karakter van de soundscapes, wordt als het ware een gevoel van avontuur gecreëerd. Binnen luttele seconden bevind je je niet meer op de heide van Hoenderloo, maar beklim je de hoogste waterval van Japan of ben je op expeditie in Antarctica.

De originele audio gecombineerd met de muzikale tracks van Grammy-winnaar Mikael Jorgensen is een sterk samenspel wat direct weet te boeien. Geen traditionele playlist voor je roadtrip dus, maar een activerend luisterspel dat alle zintuigen weet te prikkelen!

TNF_Cover

Op avontuur met je Sonos Roam

De soundscapes zijn de perfecte mascotte van avontuur met hun indringende geluiden en interessante achtergronden. Je kunt ze gelukkig dan ook mee blijven nemen als je zelf op avontuur bent, want de soundscapes zijn te beluisteren via Sonos Radio, en die kun je nu overal mee naartoe nemen met de Sonos Roam.

Deze Sonos box is namelijk bedoeld om op avontuur te gaan en met z’n compacte formaat, goede batterij, stevige en waterdichte behuizing en bovenal fantastische geluidskwaliteit is het de perfecte ondersteuning van de soundscapes op het kanaal Never Stop Exploring op Sonos Radio!

Sonos Roam Never Stop Exploring

Neem de Sonos Roam overal mee naartoe

Start (and Never Stop) Exploring

De soundscapes zijn voor iedereen te beluisteren via Mixcloud of Sonos Radio. Vooralsnog bestaat het kanaal uit negen unieke tracks, ieder gebaseerd op een andere locatie, een ander avontuur en met wisselende atleten die vertellen over hun avonturen op die locaties, zoals ze eerder gedaan hebben voor the North Face. De expedities van the North Face die in soundscapes zijn gevangen zijn:

Nieuwsgierig geworden? Pak die Sonos Roam, dompel je onder in de bijzondere soundscapes en start exploring!

Sonos Glamping

Grote avonturen beginnen klein; Glamping op de Veluwe!

Brigitte
Laatste berichten van Brigitte (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>