Freydis: Tijd Voor Avontuur

Freydis is een nieuwe speler op de markt van online reisorganisaties die zich richt op de actieve 45 plusser. Ontdekken, natuur, cultuur, vrijheid en avontuur zijn wat ingrediënten van onze reizen. Het is het zusje van noSun Groepsreizen, die richt zich op de actieve vakanties voor een doelgroep van 20 tot 40 jaar.

Afgelopen jaren is er door ons, Martijn Boshuis, eigenaar bij noSun en Harm ter Stege, reisbegeleider en ontwikkelaar van nieuwe reizen, al vele malen nagedacht over een nieuw concept. Er is behoorlijk wat vraag naar actieve reizen voor de 45 plusser, maar dan wel met wat meer luxe, vrijheid en bijvoorbeeld niet alleen kamperen. Zo ontstond het idee voor een organisatie die zich richt op alleenreizenden en singles, met leuke activiteiten. We werken met kleine groepen tot maximaal 8 personen zodat men zich snel op het gemak voelt, en geen nummer is. Tevens maken we graag gebruik van huizen in onze rondreizen, indien mogelijk. Hierdoor heb je dat fijne gevoel van thuiskomen, je eigen stek!

Harm kwam op de naam Freydis toen hij er wat op IJsland over las, het is de reislustige dochter van Erik De Rode. Freydís Eiríksdóttir is een reislustige Viking-vrouw uit Groenland uit een van de beroemde sagen.

Als groep koken we dan samen, zeker gezelliger dan iedere dag weer afwachten in wat voor restaurant je terecht komt. Ook zijn onze activiteiten inbegrepen, terwijl de meeste organisaties met bouwstenen werken waardoor je aan het eind van de reis aardig bij hebt moeten leggen. We gaan onder meer walvis-spotten en de gletsjer op in IJsland. En wat dacht je van een mountainbike tocht waar je met fiets en al met een klein bootje de meren van Killarney over vaart? We menen ons hierin zeker van de rest te onderscheiden. Tevens hebben we reisbegeleiding met jarenlange ervaring en landenkennis. Reisleiders die jou mee laten beslissen, en zich niet naast maar in de groep plaatsen. We weten uit ervaring dat dit zeer gewaardeerd wordt door de reizigers!

Freydis: Tijd Voor Avontuur

Freydis: Tijd Voor Avontuur

Onontdekte bestemmingen

We kiezen niet de meest voor de hand liggende bestemmingen. Op dit moment richten we ons op bestemmingen als het veelzijdige en waanzinnig mooie IJsland. Ierland, een rondreis maar dan met één week daarvan in een prachtig landhuis aan zee! En bijvoorbeeld ook het Spaanse Andalusië, Granada, de Sierra Nevada, de Alpujarras, al met al een korte maar aantrekkelijke rondreis denken we. Reizen met veel mooie natuur en ook de nodige cultuur. Er zijn genoeg bestemmingen in Europa, waar wij ons op richten die nog onontdekt zijn. Inmiddels zijn er ook wintersportreizen naar IJsland en Zweden in ontwikkeling, alsmede een zomerse wandelreis in Noorwegen. Ook over reizen naar Groot-Brittannië, Finland en een 50+ welness reis naar Sardinië wordt nagedacht wordt nagedacht, en dan de onbekendere plekken, er is nog genoeg te ontdekken in Europa.

De eerst geplande reis is op 16 april: een 9-daagse trip naar Andalusië. “We vliegen op Malaga, met vier dagen verblijf in Granada, een dag in de Sierra Nevada, twee dagen aan de kust en nog een dag in Malaga zelf; wandelen, fietsen, bezoek aan het Alhambra, Flamengo avond, je wilt niet meer naar huis!” zegt Harm uitnodigend.

Wij zijn een nieuwe reisorganisatie en moeten onze naam en plaats in de reiswereld nog verdienen. Daarom hebben we ook een weekend naar de mooie Belgische Ardennen. Vanuit een huis ondernemen we diverse leuke activiteiten zoals kanoën, wandelen en mountainbiken. Die zijn allemaal in de prijs inbegrepen, net zoals ontbijt, lunch, barbecue en een keer uit eten. Dat is zo’n weekend dat je even helemaal bij kan tanken! En tevens een kennismaking met Freydis. Tijd Voor Avontuur.

Martijn Boshuis

Martijn Boshuis

Harm ter Stege

Harm ter Stege

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>