Op avontuur met een 4×4 met daktent

Wil jij lekker weg, in eigen land of naar het buitenland? En heb je eens een keer geen zin om in een hotel of huisjes te overnachten? Trek er dan eens op uit met een 4x4 met tent op het dak. Avontuur gegarandeerd!

De zomervakantie staat voor de deur en wij als Nederlanders staan bekend als een reislustig volkje. Zelfs in de verste uithoeken van de wereld tref je Nederlanders aan. Maar, waarom zou je altijd zo ver weg moeten gaan? Want zeg nou eerlijk, ons eigen kikkerlandje is toch ook prachtig! En onze buurlanden en zuidelijke landen binnen ons continent idem dito.

Kamperen met een Jeep met daktent

Kamperen waar jij maar wilt, midden in de natuur!

Op avontuur met een 4×4 met daktent

Zin in actie en avontuur? Heb je er weleens aan gedacht om op pad te gaan met een 4×4 wagen met daktent op het dak? Kruip achter het stuur en laat jouw avontuur beginnen. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en wanneer de wegen wat ruiger worden, dan weet deze camper daar wel raad mee. Deze uit het Zwitserse leger afkomstige Mercedes G-klasse is een heel betrouwbare off-road auto.


Avontuur met 4×4 Mercedes met daktent

Offroad: a little dirt never hurts!

De reis is je vakantie!

Met een camper kun je het gevoel van ultieme vrijheid ervaren, je kunt kamperen midden in de natuur en binnen enkele seconden is de daktent opgezet. De camper is compleet uitgerust, alles zit erin en de tent staat op het dak. Je komt aan, klapt het open en je bent klaar. Je hoeft alleen wat eten en drinken in te kopen. Laat de drukte achter je … en kom helemaal tot rust.

Huur zo'n 4×4 inclusief daktent en complete uitrusting

Heb je de perfecte slaapplek gevonden, dan klap je binnen enkele minuten de daktent uit

 

Wij gingen zelf ook op pad met een 4×4 Mercedes met daktent. En hoe dat was? Kijk zelf maar:

 

Deze 4×4 is van Rough Wheels. Neem zeker even een kijkje op de site. Je vindt hier niet alleen alle informatie die je nodig hebt om de camper te boeken, maar je vindt er ook leuke routes en reistips uiteenlopend van Noord-Brabant tot aan de Champagnestreek en Noorwegen. Bij Rough Wheels bestaat tevens de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten (van survivalpakket tot aan een champagnepakket) en kun je ervoor kiezen om de camper zelf op te halen of dat hij bij je voor de deur wordt afgeleverd. Wanneer je nu boekt en de code ‘Reishonger’ gebruikt, ontvang je 10% korting!

Hop hop trek je avonturenpak aan, neem je dosis reishonger mee en plankgas!

Fleur
Latest posts by Fleur (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>