5 x Fly & Drive roadtrippen met Sunny Cars

De vrijheid van een eigen huurauto om de tofste plekjes in het buitenland te verkennen? ‘All-inclusive’ autohuur zorgt ervoor dat je geheel zorgeloos op pad gaat! Een Fly & Drive roadtrip past bij families, stellen, vriendengroepen en zelfs solotrips. En: rondreizen in een huurauto zorgt voor een comfortabele vakantie in ieder jaargetijde. Of het nu gaat om een stoere bak voor ruige landschappen, een fijne vijfdeurs of een klein model voor de smalle straatjes - the road is yours!

autoverhuur met Sunnycars

Zorgeloze autohuur: Sunny Cars roadtrip

Trekkend van het ene naar het andere Spaanse vakantiehuis met het gezin, een toffe roadtrip met je vrienden door Kroatië tot een auto-avontuur met je geliefde door de Canadese natuur; je eigen pad kunnen trekken op een buitenlandse bestemming is altijd goed! Volgens onderzoek van autohuurspecialist Sunny Cars is meer dan een derde van de Nederlanders het daar mee eens en heeft dezelfde groep de afgelopen drie jaar een auto gehuurd op hun vakantiebestemming.

Vijf redenen waarom een all-inclusive huurauto dé manier is om een zorgeloze Sunny Cars roadtrip te beleven.

#1. The road is yours!

In ons 24/7 georganiseerde leven is vrijheid een van de belangrijkste behoeften op reis of op vakantie. En hoe beleef je die vrijheid beter dan via een toffe roadtrip in een nog onbekend land?! Uit het jaarlijkse trendonderzoek van Sunny Cars blijkt dat 78% van de Nederlanders een auto huurt om flexibel en vrij te zijn. Niet weten wat je na die ene bocht aantreft, een pitstop maken op de mooiste plekjes en het contact met locals die je met hun expertise verder helpen naar onontdekte hotspots. Weg met de vastomlijnde routes van het OV of het gevoel vast te zitten in een bepaalde stad; vier de vrijheid vanaf het moment dat je uit het vliegtuig in je huurauto stapt!

all inclusive auto huren

#2. Onbeperkt inladen

Passen die fles wijn en lokale kaas die jullie in dat ene stadje hebben geproefd toch ook wel heel goed bij jullie romantische date op het Portugese strand drie dagen later? Laad maar in! Willen je kids graag de rest van jullie Franse vakantie met hun lievelings opblaasbare flamingo blijven spelen? Dan neem je die roze vriend toch gewoon mee naar het volgende zwembad! Bovendien weten we allemaal hoe het is om net dat onderste kabeltje uit je backpack nodig te hebben, steeds vieze was in je koffer te moeten proppen of je bergschoenen weer aan je tas te moeten binden. Met een huurauto gooi je alles afzonderlijk van elkaar in je kofferbak! Easy does it.

#3. Van cabrio tot SUV

Of je nu graag met een cabrio zomers Italië verkent of met een stoere SUV door de herfstkleuren van oostelijk Amerika roadtript, via Sunny Cars vind je voor ieder jaargetijde in maar liefst 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen een passende huurauto! Zelfs een auto met daktent om ultiem van je vakantie in Namibië te kunnen genieten is mogelijk. Staat een winterse bestemming hoog op je lijstje? Sunny Cars is op de hoogte van de regels die ieder land hanteert rondom winterbanden en zorgt ervoor dat jouw huurauto ter plekke standaard winterproof is uitgerust.

roadtrip USA

#4. Multi-bestemmingen avontuur

Met een handvol vrienden graag meerdere bestemmingen bezoeken tijdens je reis? Avontuurlijker en gezelliger dan met een huurauto jouw bucketlist afvinken wordt het niet! Zet de radio op standje tien, gebruik de zon als navigatie en off you go. Het ophalen en terugbrengen van de huurauto op verschillende locaties is meestal geen probleem. Niet alleen is deze manier van reizen een goedkopere optie dan het boeken van meerdere binnenlandse vluchten – je deelt immers de kosten voor de auto -, je bent ook nog eens milieuvriendelijker bezig. Want één auto is uiteraard beter dan een handvol vluchten!

#5. Zorgeloze service

Uiteindelijk is een vakantie zonder zorgen natuurlijk het allerfijnst. Een krasje omdat je net iets te dicht langs de rotswand reed op dat smalle stukje of een ster in de ruit door opspattende steentjes tijdens jouw off-road avontuur? Geen probleem met de Rent-a-smile service van Sunny Cars! Zo hoef je ter plekke geen extra verzekeringen af te sluiten, zijn er geen verborgen kosten, ben je gegarandeerd optimaal verzekerd dankzij de gratis aanvullende WA-verzekering, betaalt Sunny Cars het eigen risico aan je terug als je schade rijdt en krijg je ook de kosten voor schade aan glas-banden-bodem of dak van de huurauto vergoed. Huur je daarnaast liever een auto zonder creditcard, sla je het liefst de wachtrij over bij de verhuurbalie, wil je een navigatiesysteem toevoegen of zou je graag je huurauto bij je hotel willen afleveren? Je boekt deze extra services gemakkelijk bij via Sunny Cars! Bovendien is er dankzij het 24/7 noodnummer altijd iemand beschikbaar die jou kan helpen bij taalbarrières, een geruststellend woord of Nederlandstalig advies. Echt wel dat jij met een grote glimlach op je gezicht op vakantie gaat!

Latest posts by Martijn (see all)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>