Glamour en camping!

Het concept "kamperen" heeft de laatste jaren grootse veranderingen ondergaan. Zo schreven we pas nog over de laatste kampeertrends van dit moment. Stap binnen in de nieuwe wereld van kamperen, een luxueuze en comfortabele wereld waar je een leven midden in de natuur kunt combineren met het comfort van een topklasse accommodatie. Glamour en camping vormen vanaf nu één geheel: glamping!

camping Bretagne Yelloh! Village Le-Ranolien

Glamorous camping

Glamping – een samenvoeging van ‘glamorous’ en ‘camping’ – wordt steeds populairder. Niet langer met een wc-rol onder je arm en slapen op een keihard matje: glamping combineert de luxe van thuis met het slapen onder een tentdoek. Ideaal voor mensen met kinderen.

Glamping Aquitaine Yelloh!Village Sylvamar

De behoefte aan beleving en luxe neemt toe bij een kampeervakantie. Een comfortabel verblijf in een stacaravan wordt steeds vaker afgewisseld met een nachtje avontuur in een boomhut of luxe safaritent.

Vandaag de dag zijn campingaccommodaties hip, modern en strak met sfeervolle interieurs! Het aanbod is divers: van boomhutten, lodges en pipowagens tot safaritenten, tipi’s en yurts. Deze luxe ‘openluchthotels’ kunnen vandaag de dag een vergelijking met een mooie hotel- of woonkamer makkelijk doorstaan. Steeds meer vakantiegangers trekken er met het hele gezin op uit voor een luxueus verblijf midden in de natuur.

Vacanceselect loopt voorop

Glamping is een trend waar Vacanceselect zich al vanaf het prille begin mee bezig houdt. In de loop der tijd heeft Vacanceselect een flink aantal luxe accommodaties ontwikkeld: zoals de romantische lodgesuite en de airlodge.

airlodge-vacanceselect

De airlodge, waar je vanuit je bed eindeloos naar de sterrenhemel kunt staren

Martijn
  1. Wat een leuk artikel. Zelf ben ik ook verkocht door deze manier van kamperen. Niet meer twee dagen ‘verpesten’ met het opzetten van de caravan, maar toch de charme ervaren van het kamperen. In Nederland zie je de grotere campings hier ook in innoveren. Leuke ontwikkeling als je het mij vraagt.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>