Gratis parkeren op Schiphol

Vertrek je binnenkort vanaf Schiphol voor een lange zonvakantie naar Griekenland, een rondreis in Canada of ga je twee weken relaxen in Mexico? In samenwerking met Parkos hebben we een leuke prijsvraag opzet. De winnaar mag twee weken gratis parkeren op Schiphol aan iemand kado doen!

Over Parkos
Voor veel mensen is het uitzoeken van een parkeerplek lastig, het is iets wat niet dagelijks wordt gedaan. Parkos maakt het vergelijken en reserveren van een parkeerplek eenvoudiger. Op de website kan je parkeeraanbieders vergelijken op basis van prijs, beoordeling en ervaring. Momenteel is Parkos actief in drie landen: Nederland, België en Duitsland, bij alle grote vliegvelden zoals Schiphol, Dusseldorf en Eindhoven Airport. Bij zeven vliegvelden zijn er 27 parkeeraanbieders die vergeleken kunnen worden.

koffers op Schiphol

Wie vertrekt er binnenkort vanaf Schiphol op vakantie en zou jij twee weken lang gratis parkeren willen aanbieden?

Parkeren bij Schiphol
Als je gaat parkeren op het vliegveld van Schiphol heb je keuze uit shuttle­ en valet parkeren. Voordat je gaat parkeren is het aan te raden om parkeeraanbieders te vergelijken in prijs en beoordeling. Zo weet je zeker dat je alle opties hebt bekeken. Parkeren kan op het officieel terrein en je hebt externe aanbieders iets verder weg rondom Schiphol. Bij een alternatieve parkeeraanbieder is het goed om te kijken naar de locatie omdat deze verspreid rondom Schiphol zitten. Als je uit het noorden komt kan je daarom het beste parkeren in Amstelveen, kom je uit het zuiden? Kies dan voor Roelofandersveen.

Over het algemeen geldt bij parkeren: des te verder weg van het vliegveld, des te goedkoper wordt het parkeren. Valet parkeren is de duurdere optie. Hierbij rijd je met de auto naar het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten die de auto naar het parkeerterrein rijdt, terwijl je zelf alvast kunt inchecken. De goedkope manier van parkeren is shuttle parkeren. Dan rijd je met de auto naar het parkeerterrein toe, waar je de auto parkeert. Hier staat een shuttlebus klaar om je naar het vliegveld te brengen.

Schiphol Airport

Schiphol Airport

Zo doe je mee!

 1. Wie zou jij twee weken gratis parkeren op Schiphol willen aanbieden en waarom?
 2. Reageer onderaan dit bericht of op Facebook en tag degene die jij het kado zou willen doen!

Je kan meedoen tot en met donderdag 7 april. Uit de leukste reacties kiezen wij een winnaar.
We nemen op vrijdag 8 april contact op met de winnaar!

Latest posts by Dionne (see all)
 1. Familie de Vries zegt:

  Mijn broer en schoonzus, die gaan mijn andere broer in Canada opzoeken. Moeten we nog gegevens achterlaten voor deze actie ergens?

 2. Willem Z. zegt:

  Ik zou het mezelf willen aanbieden. Hoop in juni af te studeren en dan twee weken te gaan feesten op Sunny Beach met 4 vrienden. Zou graag gratis mijn auto op Schiphol willen parkeren.

 3. Lotte zegt:

  Mijn ouders! Die gaan 11 dagen naar Madeira van de zomer en zijn niet zo van het openbare vervoer 😉

 4. Henry zegt:

  Gosia Lubbers gaat in de zomer een mooie reis maken met haar gezin vanwege hun 25-jarig huwelijksjubileum, dus ik gun het haar wel!

  Groetjes, Henry Linneman

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>