Schiphol beste luchthaven Europa

De luchthaven Schiphol is door luchthavenorganissatie ACI Europe uitgeroepen tot beste Europese luchthaven in de categorie ’meer dan 25 miljoen passagiers’. De inzendingen werden beoordeeld door een jury van onafhankelijke experts. Volgens het juryrapport is Schiphol een voorbeeld op het gebied van efficiency, faciliteiten, doorlopende verbeteringen op het gebied van infrastructuur en aandacht voor het milieu.

De luchthaven Schiphol is door luchthavenorganissatie ACI Europe uitgeroepen tot beste Europese luchthaven in de categorie meer dan 25 miljoen passagiers.

Schiphol beste luchthaven van Europa

Schiphol heeft opnieuw de titel van beste luchthaven van Europa verdiend. Met zijn uitstekende faciliteiten, efficiënte diensten en voortdurende streven naar innovatie heeft Schiphol opnieuw bewezen waarom het de favoriete keuze is voor reizigers in heel Europa.

Locatie en connectiviteit van Schiphol

De strategische ligging van Schiphol in Europa maakt het een ideale hub voor internationale reizigers. Met directe vluchten naar bijna alle belangrijke bestemmingen over de hele wereld is Schiphol goed verbonden met andere luchthavens en biedt het reizigers een gemakkelijke toegang tot verschillende bestemmingen. Bovendien is het openbaar vervoer naar en van Schiphol uitstekend, waardoor het voor reizigers eenvoudig is om naar de luchthaven te komen.

KLM Schiphol airport

Business Traveller Award

Eerder werd Schiphol al door Britse zakenreizigers verkozen tot winnaar van de Business Traveller Award in de categorie ‘Beste vliegveld in Europa’. Het Nederlandse vliegveld liet andere genomineerde luchthavens als Londen, München en Zürich ruim achter zich.

Overige luchthaven prijzen

Beste luchthaven in de categorie ’1-5 miljoen passagiers’ was volgens de vakjury het Engelse Bournemouth Airport. In de categorie ’5-10 miljoen passagiers’ ging de prijs naar het vliegveld van het Schotse Edinburgh, terwijl de luchthavenorganisatie de internationale airport van Antalya in Turkije als beste in de categorie ‘10-25 miljoen passagiers’ heeft beoordeeld.

schiphol

Schiphol, klaar voor de toekomst

Met zijn uitstekende faciliteiten, efficiënte diensten, voortdurende innovatie en gunstige locatie blijft Schiphol de beste luchthaven van Europa. Het is een plek waar reizigers een naadloze en comfortabele ervaring kunnen hebben, ongeacht hun bestemming. Schiphol heeft keer op keer bewezen dat het de standaard zet voor luchthavens in Europa en zich inzet voor het bieden van hoogwaardige diensten aan zijn passagiers.

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>