Inpaklijst buitenlands festival

Nu de lente langzaamaan zijn intrede doet kijken muziekliefhebbers reikhalzend uit naar het aankomende festivalseizoen. Maar heb jij inmiddels Lowlands, Mysteryland en Pinkpop wel gezien? Daarom zoek je het festivalvertier dit jaar buiten onze landsgrenzen. Wat neem je mee naar een buitenlands festival? Check onze handige inpaklijst en let's party! Zoek het festivalvertier dan eens buiten onze landsgrenzen op! Wat neem je mee naar een buitenlands festival?

festival inpaklijst

Wat neem je mee naar een buitenlands festival?

Inpaklijst festival

Zelf bezoeken we aankomende zomer o.a. het Roemeens muziekfestival Electric Castle. Met onze festival paklijst ga je niets vergeten in te pakken voor het buitenlandse festival waar je naartoe gaat. Alle festival- en campingaccessoires om helemaal ‘festivalproof’ af te reizen. Missen we artikelen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Paspoort

Je hoeft niet in elk land je paspoort te laten zien, maar neem hem toch altijd mee.

Cash

Waar je in Nederland met een pinpas op alle festivals terecht kunt, reken je in het buitenland nog vaak alleen met contant geld je drankjes af. Check ook even of je met zloty’s, florijnen of leus moet betalen in jouw festivalland.

Reisverzekering

Uiteraard niet verplicht, maar wel handig om af te sluiten. Zo wordt de pijn wat verzacht wanneer je tent van het festivalterrein afwaait, je caravan door een modderstroom wordt getroffen of je met een darminfectie in een Bulgaars ziekenhuis belandt.

Kamperen op een festival

Handige festivaltips voor een geslaagd meerdaags festival.

Kampeeruitrusting

Vergeet je tent, slaapzak en luchtbed niet. Een luchtbed kopen doe je online, zoals een speciale Intex luchtbed. Zelfs als je niet van plan was te gaan slapen, is het hebben van een eigen plekje om uit te rusten essentieel voor het behouden van een goed humeur. Laat je luchtpomp lekker thuis en leen deze gewoon van iemand anders. Scheelt weer in de ruimte en je hebt gelijk een goede reden om iemand aan te spreken.

Geschikte kleding voor alle weersomstandigheden

Kleding uittrekken is nooit een probleem, maar wanneer het koud wordt of gaat regenen, zijn een paar extra laagjes handig. Je hoeft niet veel kleding mee te nemen, maar een warme trui en een lange broek, wat hippe poncho’s en misschien kaplaarzen kunnen echt fijn zijn als het weer omslaat. Daarnaast kan het misschien warm zijn overdag, maar de nachten kunnen een heel ander verhaal zijn.

Festivals 2017

Het festivalseizoen is weer begonnen!

Oordoppen

Je hebt al oordoppen voor een paar cent. Maar ze kunnen je echt helpen slapen op een luidruchtige camping, voor het geval dat je even een pauze wil houden van het feesten. Daarnaast bieden ze ook bescherming, mocht je net even te dicht bij die enorme boxen staan.

Slotje? Ja slotje!

Neem een cijferslotje mee om je tent mee te vergrendelen. Hiermee kun je natuurlijk geen inbrekers tegenhouden maar is wel effectief om dronken insluipers uit je tent te houden.

festivals wat neem je mee

Tot slot: neem niet teveel waardevolle spullen mee. Tijdens festivals wordt helaas een hoop gestolen. Je kan best een weekend zonder je laptop en fotocamera. Wij wensen iedereen veel plezier met het aankomende festivalseizoen!

Mark
Latest posts by Mark (see all)
  1. Wij zijn trouwe bezoekers van the Electric Picnic in Stradbally in Ierland. En traditioneel regent het bijna altijd. Poncho’s zijn daarom een vast bestanddeel. Waar wij erg goede ervaring mee hebben zijn holstertasjes voor de papieren en het geld. Die hangen niet in de weg.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>