Asia Music Festival

Sarawak Tourism Board (STB) heeft een vrijwilligersprogramma opgezet voor het eerste Asia Music Festival, dat op 4 en 5 oktober aanstaande plaatsvindt in Miri, de tweede grote stad in Sarawak op Maleisisch Borneo. Het programma biedt uiteenlopende management- en marketingfuncties voor zowel lokale als internationale vrijwilligers.

asia music festival

Net als bij andere muziekfestivals die door het Sarawak Tourist Board worden georganiseerd, zoals het bekende Rainforest World Music Festival en Borneo Jazz, spelen vrijwilligers een belangrijke rol in het soepel laten verlopen van het evenement. Het programma biedt hen tevens een leerplatform, met name voor studenten.

SARAWAK RAINFOREST WORLD MUSIC FESTIVAL 2009

Als je geïnteresseerd bent, kan je je tot 6 september aanmelden voor een van de vele beschikbare functies middels een formulier dat via www.sarawaktourism.com kan worden gedownload. Onderaan de pagina “internship & volunteering” vind je een link: download the Volunteering Asia Music Festival 2013 Application Form. In ruil voor het werk dat je doet, krijg je een gratis toegangspas voor het festival, werkkleding, maaltijden tijdens elke shift en transfers, afhankelijk van de locaties.


Naar verwachting zullen duizenden bezoekers naar dit evenement in Miri komen om te luisteren naar meer dan tien Aziatische bands die hun opwachting zullen maken tijdens de eerste editie van het Asia Music Festival.

Een prachtige reis naar Borneo is o.a. te boeken via Riksja en FOX.

The limestone pinnacles found in the Mulu National Park are truly a sight to behold.

Mulu National Park, Sarawak

IBAN LONGHOUSE - SARAWAK

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>