Zomerbaantje: badgasten insmeren

De Franse badplaats Les Sables d'Olonne biedt een wel heel bijzonder zomerbaantje: het insmeren van badgasten met zonnecrème.

zomerbaantje-zonnebrand-creme

De Franse badplaats Les Sables d’Olonne biedt een wel heel bijzonder zomerbaantje: het insmeren van badgasten met zonnecrème.

Twee vacatures
De badplaats in de Atlantische Loirestreek heeft in samenwerking met Garnier Ambre Solaire een website opgezet rond de zoektocht naar twee jonge ‘creamers’, zoals de insmeerders worden genoemd. Kandidaten moeten vloeiend Engels en Frans spreken en strandgangers adviseren over de juiste bescherming tegen de zon. Daarnaast worden ze geacht de daad bij het woord te voegen en de badgasten in te smeren.

Salaris: € 1200 per week
De succesvolle sollicitanten krijgen elk een loon van € 5000 voor de periode van 10 juli tot 22 augustus. Dat komt neer op een salaris van € 1200 per week – niet slecht voor ongeschoold, legaal werk. Tijdens de voorronde kunnen kandidaten een video opsturen waarin ze vertellen hoe goed ze kunnen smeren. Daarna is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te krijgen en uiteindelijk de jury over te halen.

Martijn
  1. Hoi Hanne,

    Helaas kan je je dit jaar niet meer kandidaat stellen voor deze most-wanted-studentenjob. Als je niet specifiek op zoek bent naar een carrière als “creamer”, maar wel een zomerbaantje in Frankrijk wil, dan kan je terecht bij het CRIJ van elke regio.

    Als je wat meer hulp nodig hebt, kan je ook eens kijken op de websites van http://www.travelactive.nl, http://www.druivenplukken.nl, http://www.activityinternational.nl en http://www.aupair.nl, http://www.france-personnel.nl en http://www.zomerjobs.nl. Hier vind je echt leuke projecten als restauratiewerk in Zuid-Frankrijk, druiven plukken in de Beaujolais, au-pair mogelijkheden en ander vakantiewerk in het toerisme! Maar of dat je net zoveel zal opleveren als badgasten insmeren…

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>