Blote voeten & slippers

Ik ben een slipper-fan. Al vanaf onze eerste verre reis zijn wij verknocht geraakt aan het leven zonder schoenen. Fiji, Thailand, Indonesië, lang geleden, daar liep iedereen op blote voeten en merkten we hoe heerlijk een vakantieleven zonder schoenen is. Vanaf dat moment zijn mijn voeten en mijn slippers, zeker op reis, onafscheidelijk.

fiji

Ik ben een slipper-fan. Al vanaf onze eerste verre reis zijn wij verknocht geraakt aan het leven zonder schoenen. Fiji, Thailand, Indonesië, lang geleden, daar liep iedereen op blote voeten en merkten we hoe heerlijk een vakantieleven zonder schoenen is. Vanaf dat moment zijn mijn voeten en mijn slippers, zeker op reis, onafscheidelijk.

Win, win, win!
Hoewel je slippers en sandalen eenvoudig online kunt bestellen, kun je ook nog even wachten. Ik doe mijn bezoekers namelijk graag een plezier met een paar Brunotti slippers van Slipperwereld.nl! En niet zomaar een paar, nee… maar liefst acht paar! En daar hoef je echt niet veel voor te doen!

brunotti-reishonger

Wat moet je doen?

 1. Deel dit bericht via Facebook, twitter of LinkedIn (wist je dat dat eenvoudig kan met de knoppen onderaan dit artikel?)
 2. Vertel ons in een reactie onder dit artikel waarom jij deze slippers graag wilt winnen
 3. Like de Facebookpagina van Slipperwereld om extra kans te maken

Meedoen kan tot 14 augustus, dus wacht niet te lang!

santa-run-slippers

Martijn
 1. Marga Bongers-Driessen zegt:

  Mijn echtgenoot Hans wil niet op slippers lopen, ondingen zegt hij. Maar als hij ze nu kado krijgt? Dan moet hij wel!
  Zeker als we op vakantie naar een warm land gaan! Hihi.

 2. Marguerita Suddaby zegt:

  Als de slippers ook in kleine maatjes zijn, win ik ze heel graag voor mijn dochtertjes in maat 23 of 25 want ze hebben er nog geen en slippers zijn superfijn zomerschoeisel!

 3. Ramona van Dongen zegt:

  Ik wil ze heel graag winnen voor mijn lieve vriend Roy. Hij heeft geen slippers. Ongelofelijk maar waar… Hij loopt altijd met schoenen/gympen aan zelfs als het heel warm is. In september gaan we een weekje naar de zon, dus het zou erg goed uitkomen als ik deze win voor hem. Dan kan hij zelf eens ervaren hoe heerlijk het is om slippers te dragen. Daarbij zijn de Brunotti slippers ook nog eens super leuk om te zien. Hij blij, maar ik ook 😉

 4. Bianca de Vries zegt:

  Ik heb het besluit genomen om het einde van het jaar op wereldreis te gaan. Ik zal ongeveer 8 maanden gaan reizen, dus goede slippers komen heel goed van pas!

 5. Wow 8 paar daar kan je wel even mee voort, ik doe mee! Had vroeger ook vaak kleding van Brunotti, goeie kwaliteit dus ik denk dat ze wel even mee gaan! Lekker voor op vakantie, maar ook relaxed voor na het voetballen in de vaak wat ranzige douches 😉 Ik zou er heel blij mee zijn!

 6. Chantal zegt:

  Ga in oktober op vakantie dus slippers zouden heel goed van pas komen. Hoop dat ik op de Brunotti slippers goed uit de voeten kan!

 7. Addy Duhen zegt:

  Ik zou erg blij zijn met de slippers, ze zijn overal handig voor naar het strand , voor de sauna, voor de vakantie en ze zijn erg mooi!

 8. Amanda Verveer zegt:

  Geweldige actie!
  Mij kan je heel de zomer vinden op slippers. Ik ben natuurlijk ook vandaag jarig dus een extra cadeautje is altijd leuk. Heerlijk om op die klepperende dingen te lopen.
  Xxx

 9. Joyce van Dijk zegt:

  Tijdens onze reis kocht ik in Indonesië een paar nep crocks omdat ik een blaar had van de slippers die ik bij me had. De aardige meneer bij het stalletje zei dat het heeeele goede kwaliteit was. Ik mompelde iets van jaja zal best. voor 3 dollar tja… maar tijdens onze wereldreis sneuvelde slipper na slipper en bleven de crocks heel. Na een jaar liep ik alleen nog maar op mijn DURE nep crocks hihi.

  Ik zou de slippers wel willen winnen want wij lopen alleen maar slippers. Sokken en schoenen is omdat het soms niet anders kan. En zeg nou zelf Ze zien er toch stukken beter uit dan die crocks haha. Zou wel is willen zien of deze wel onze reizen overleven 😀

 10. Tweet geplaatst en facebookpagina van Slipperwereld.nl geliked. Ik loop het hele jaar en over de hele wereld op slippers en verslijt er zo wel een paar. Een extra paar, en zeker van Brunotti, is zeer welkom.

 11. Ik krijg van zo ontzettend veel slippers blaren, dat ik er helemaal gek van word! Ik kan helemaal niet zonder slippers, en deze zien er super uit! Mocht ik hier blaren van krijgen, zou ik dat helemaal niet erg vinden 😉

 12. Claudia zegt:

  Ik kan wel een paar nieuwe slippers gebruiken voor mijn 34 daagse cruise van Dubai naar Perth in februari. Mijn oude slippers die ik overigens op Bali gekocht heb zijn na 4 weken onafgebroken dragen op Bali, wel versleten.

 13. Kimberley Demeijer zegt:

  Die zouden zo goed van pas komen als ik over 3 weken in Curaçao ben. En daarna natuurlijk ook gewoon in Nederland! Zodra het zonnetje doorkomt is het weg met die schoenen en aan die slippers! Dus hier komen ze helemaal tot hun recht!

 14. Heleen Verveer zegt:

  Ik loop op slippers, m’n dochters lopen op slippers. Maar eigenlijk zou ik het voor m’n jongste dochter willen winnen. Zij heeft begin dit jaar tot nu toe zoveel meegemaakt dat zij best een opkikkertje kan gebruiken. Lieve groeten Heleen

 15. Omdat mijn oude slippertjes na jarenlange dienst toch echt aan vervanging toe zijn! Ze waren wit , maar zelfs na een wasbeurt zijn ze niet meer te redden!! Tijd dus voor vervanging , en ik hoop uiteraard dat de zomer dit jaar nog lang duurt en ik nog heerlijk kan genieten!!

 16. Corinne zegt:

  Mijn huidige slippertjes heb ik vannacht nijdig in een hoek gesmeten, want die hebben mij op mijn eertse dag Sziget 3 blaren opgeleverd. Geen idee hoe ik dag 2 ga overleven…

 17. Monique Peter (@spuitt_elf) zegt:

  Slippers zijn heerlijk! Ik loop er echt de hele zomer op, ook als het regent. Ze geven me een lekker zomers gevoel. Bovendien vind ik het leuk om mijn teennagels in allerlei kleurtjes te lakken. Als ik dan slippers draag, zijn mijn teennagels extra goed te bewonderen 😉

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>