Ontdek Travelcards

Je komt terug van je reis en het eerste wat je doet, is snel die onoverzichtelijke berg reisfoto’s overzetten naar je computer. Terwijl je computer aan het ratelen is, zetten je familie en vrienden zich schrap voor urenlang kijk- en klikplezier. Maar niet heus! Wil je de veelbetekenende blikken bij foto nummer 743 voorkomen? Of wil je zelf een op een andere manier terugkijken op je reis?

Share your stories

Ooit gehoord van storytelling? Het is de ‘nieuwe’ manier van het overbrengen van informatie, die eigenlijk al zo oud is als de mensheid. Voor de ontwikkeling van de Canon DX en de boekdrukkunst werd alle belangrijke informatie gegoten in de vorm van verhalen. Hoewel foto’s ook best tof kunnen zijn, is je brein echt gek op verhalen! Travelcards is een set van 120 vragen die je uitnodigt om jouw reisverhalen te vertellen, aan jezelf als herinnering of aan je vrienden en familie om samen van te genieten.

Denk aan de laatste keer dat je met iemand reisfoto’s keek. Het waren juist de verhalen die het beeld tot leven brachten. Lyndsey Habets (32) is gek op reisverhalen. Zij reisde de hele wereld over om thuis te komen en geconfronteerd te worden met de verlammende vraag: ‘En? Hoe was het?’. Ze schatte in dat meer mensen moeite hadden om een half jaar rondreizen in Azië samen te vatten in één antwoord. Haar reactie hierop was Travelcards.


Lindsey Habets

Travelcards – Lindsey Habets

Lyndsey bedacht een uitgebreide set aan vragen waarmee je op een bijzondere en vaak verrassende manier terugkijkt op je reis. Er zijn persoonlijke vragen, zoals ‘Wat vergeet je nooit meer?’ of ‘In welk opzicht heeft de reis je veranderd?’, maar ook grappige en onverwachte vragen, zoals ‘Welke smaak doet je aan de reis denken?’ of ‘Hoe laat ging de wekker?’.

travelcards

Relive your adventures

Reizigers hebben het vaak over voorpret: urenlang reisgidsen doorbladeren en van alles van tevoren opzoeken, maar wat menigeen overslaat is de napret. Dat is zo zonde van de vaak indrukwekkende reis die je gemaakt hebt! Travelcards – The Storytelling Tool geeft je een bijzondere terugblik op je reis, die je lekker helemaal voor jezelf kunt houden of kunt delen met je vrienden en familie. Ze zullen je dankbaar zijn;)

Ben je de ellenlange reisfoto-avondjes van je vriend(in) ook beu? Doe jezelf én de ander een plezier met Travelcards. Bestel ze op travel-cards.nl.

Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>