Baby mag levenslang gratis vliegen

Air-Asia

Een moeder en haar baby mogen hun hele leven gratis vliegen. Daar besloot budgetmaatschappij AirAsia toe nadat de vrouw vorige week tijdens een vlucht beviel.

Elf weken te vroeg


De 31-jarige Liew Siaw Hsia vloog van Penang naar Kuching in Maleisië toen ze voelde dat er iets niet klopte. Elf weken voor de uitgerekende datum besloot de kleine dat het tijd was om het levenslicht te zien. Met hulp van de stewardessen en een dokter Ronald Tang, die toevallig ook aan boord was, werd de baby veilig ter wereld gebracht.

Noodlanding

Al tijdens de weeën werd besloten om het vliegtuig om te leiden naar het vliegveld van Kuala Lumpur, waar een ambulance klaarstond. Eenmaal in het ziekenhuis, kregen de moeder en baby bezoek van Air Asia-directeur Moses Devanayagam. Deze feliciteerde de vrouw niet alleen met haar baby, maar ook met een levenlang gratis vliegen voor haarzelf en de dreumes.

Leuk koppie

Natuurlijk konden de diverse media het niet laten een paar grappige koppen voor dit nieuwsbericht te bedenken. Hieronder vind je de beste:

 • Heavenly birth
 • Big incentive to go into labor in a plane
 • Want a lifetime of free flights? Give birth on board
 • Baby arrives prematurely on AirAsia flight to Kuching

vliegveld

Latest posts by Martijn (see all)
 1. André zegt:

  Zou dat dan die Moses Devanayagam zijn? Want die heeft zelf natuurlijk al zijn leven lang gratis vluchten bij AirAsia. Doorgestoken kaart!

 2. Er is iets wat mij opvalt.
  Elke keer als er een berichtje verschijnt dat er in een vliegtuig een baby geboren wordt is er “toevallig” een dokter aan boord van die plane.
  Moeten die figuren geen mensen beter maken,of zou er alweer ergens een congres zijn waar hij hoognodig naar toe moet met z’n assistente

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>