Win een retourtje Sint-Maarten

Sint-Maarten, dat half-Nederlandse eiland in de Cariben waar de vliegtuigen bijna op het strand landen, is een heerlijke vakantiebestemming. In ruil voor je e-mailadres maak je nu kans op een reis naar 'the friendly island'.

De strijd tussen de vliegticketaanbieders is groot. Enerzijds is er Melookyoubook, die je het zoeken compleet uit handen neemt, en aan de andere kant is er een labyrint aan vliegticketwinkels als CheapTickets, Vliegticketspecialist en World Ticket Center. Bij dit lijstje voegt zich een nieuwkomer: Vliegennaar.nl. Om hier gerucht aan te geven, verloot de website twee retourtjes naar Sint-Maarten.

Onderscheidend
Waar deze nieuwe website zich in onderscheidt is de Flight Alert. Door je hiervoor in te schrijven word je gewaarschuwd wanneer de ticketprijs naar een bestemming onder de door jou bepaalde prijs beschikbaar wordt. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld voor minder dan € 750 naar Sydney heen en weer wilt.

Hoe je kunt winnen
Vliegennaar.nl geeft ieder mailadres een kans om te winnen. Gebruik het blauwe formuliertje hieronder om gewoon vanaf Reishonger je Flight Alert in te stellen. Mag ik met je mee als je de twee retourtjes wint?

Foto: jtsarkis, Flickr

Martijn

Digital Storyteller, Off-The-Beaten-Path Traveller & Adventure-seeker never far from a camera, bacardi and coffee. Let's cheers and see the world!

Latest posts by Martijn (see all)

  1. Ik maak al langer gebruik van de Flight Alert dienst voor wijnreisjes Italië! Op die manier weet ik, na wat speurwerk van de juiste vertrekdata, vaak tientjes per vlucht te besparen. Volgens mij moet het ook werken op andere (verre) bestemmingen, waar het prijsverschil vaak nog groter kan zijn en je dus nog meer kunt besparen!

    Heb al een paar alerts aangemaakt, nu maar hopen dat ik de 50000 ben!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>