Win een outdoorpakket

Binnenkort backpacken in Indonesië, hiken in Nieuw Zeeland of op husky safari in Noorwegen? Misschien komen deze outdoor artikelen van pas. We delen samen met Rosti Mepal vijf outdoorpakketten uit!

Rosti Mepal

Al ruim 60 jaar staat Rosti Mepal bekend om zijn kunststof producten die allen gerelateerd zijn aan eten en drinken. Rosti Mepal heeft veel producten om eigen eten en drinken mee te nemen naar het werk, school of op reis. Een stevige Take A Break broodtrommel, handige drinkbeker, duobeker of trendy JustWater en Ellipse waterflessen.

Backpack reis

Daarnaast heeft Rosti Mepal ook een uitgebreid assortiment met servies (campingservies of buitenservies). Deze hoogwaardige kunststof serviezen zijn niet alleen bestand tegen hoge temperaturen, maar ook sterk, krasbestendig en licht van gewicht. Daarmee is elk servies ideaal om lekker buiten te eten: in de tuin, op de boot of natuurlijk op de camping!

Win een outdoor pakket

Reishonger en Rosti Mepal hebben vijf outdoorpakketten samengesteld (waarde 50,- per pakket), voor je eerst volgende backpack reis of kampeervakantie:
– JustWater drinkfles
– 3-delige bestekset Ellipse
– RVS thermocup
– lunchbox Ellipse duo
outdoorpakket

Dus als je binnenkort gaat backpacken, kamperen of naar een festival gaat, dan komen deze outdoor artikelen vast goed van pas.

Hoe doe je mee?

 1. Schrijf of onder dit bericht wat jouw favoriete outdoorbestemming is en waarom?
 2. Of plaats op social media je mooiste outdoorfoto, geef aan waar deze foto genomen is en tag @reishonger

  (Facebook, Instagram of Twitter)
Martijn
 1. Nanda Slagter zegt:

  Mijn favoriete outdoor moment vond plaatst op de Matterhorn in de zomer van 2014. Toen we daar boven stonden konden we namelijk de Mont Blanc zien. Het vertrekpunt van onze Walkers Haute Route, een kleine drie weken geleden. In dat moment waren drie geweldige weken gevangen waarin ik iets had gedaan waarvan ik nooit had verwacht dat ik zou kunnen. De rust die het lopen door de bergen geeft is immens, de natuur is geweldig, Kortom voor 1000 procent genieten! Op dat moment was ik zo blij en ontroerd!

 2. Denice van velden zegt:

  Amerika en dan een rondtrip omdat het daar super groot is en heel veel verschil qua plaatsten hebt of nieuwzeeland omdat het mij een fantastisch land krijgt en ik heb er familie wonen.

 3. Wieneke zegt:

  De Minervoisstreek in Frankrijk: heerlijk niet-toeristisch, maar wel bergen, meren, watervallen. Heerlijk om te klimmen, tokkelen, raften, of gewoon een stevige bergwandeling, pittige fiets-/MTB-tocht, of chillen aan het water natuurlijk. En op slechts een uur rijden vanaf de Middellandse Zee….

 4. Leuke actie! Ik ging in 2014 voor het eerst naar Glastonbury (megagroot festival) in Engeland. Tentje mee en back to basics, er zijn vrijwel geen faciliteiten. Dacht dat het heel zwaar zou zijn, maar ik vond het geweldig! Dit jaar ga ik weer en zou ik het outdoorpakket graag mee willen nemen, geeft toch iets meer ‘comfort’ 🙂

 5. Noord-spanje: afgelopen zomer de camino de santiago gefietst vanuit Frankrijk. Wat een fantastisch avontuur was dat! Geen plannen, en elke dag opnieuw zien wat de dag je brengt.. zeker voor herhaling vatbaar. 🙂

 6. Jeroen Maaijen zegt:

  Amerika, 100%! Schitterende nationale parken, goede voorzieningen (parkinformatie, gepassioneerde vrijwilligers die je tips geven, etc.) en voor ieder wat wils!

 7. Leuke actie; daar doe ik graag aan mee 🙂
  Mijn favo outdoor bestemming is Afrika! Ik kan eigenlijk geen specifiek land kiezen. Er zijn legio mooie en bijzondere outdoor kampeerplekken: in de duinen van de Sahara, tussen de wilde dieren in Botswana, in de woestijn van Namibië, in de groene jungle van Kameroen, op het strand van Congo of middenin het stadspark van wereldstad Abuja in Nigeria. Afrika is mijn favo outdoor bestemming omdat ieder plekje uniek is én je bent bijna overal de enige reiziger, dus heb je de mooie natuur voor jezelf. Lekker back to basic ongestoord genieten van je omgeving! Deze outdoorspulletjes zullen mij daar zeker van pas komen!

 8. Een week met de kano door Zweden, dat zal me altijd bijblijven. Goede sfeer, prachtige natuur, constant de zon op de snoet en prachtige meren. Daar hou ik van!

 9. Jolien Dubois zegt:

  Mijn favoriete outdoorbestemming is misschien wat anders als al de andere. Mijn favoriete outdoorbestemming is namelijk Tomorrowland. Zalig met de vrienden op de camping, goede muziek, wat eten in de hand en gewoon genieten van het leven. De perfecte combinatie als je het mij vraagt! <3

 10. Moeilijke vraag, maar dan zou ik eigenlijk moeten kiezen voor Amerika. Een rondtrip daar is er ronduit fantastisch, omdat je daar zoveel verschillende plaatsen hebt. Het is er altijd een verrassing. Ik kan niet wachten om er terug te gaan ;).

 11. Dit jaar voor het eerst met tent naar Zweden. Het is nog wat aanmodderen om dat de uitrusting nog niet compleet is maar we hebben er zin in

 12. Er zijn zoveel plekken, maar ik vind Finland toch wel geweldig. Sommige plekken zijn zo verlaten en dan sta je zo dicht bij de natuur.

 13. Mount Cook in Nieuw-Zeeland. Vast de mooiste berg (en omgeving) die ik ooit mocht bewonderen. Zalig wegdromen in de machtige natuur van The Lord of the RIngs.

 14. mijn favo outdoorbestemming was Nieuw Zeeland, hier hebben wij 7 weken met een tentje en een auto rond getrokken door het Zuider Eiland…. wil weer terug!!!!!

 15. Mijn favoriete outdoor bestemming is toch wel IJsland. door de omvangrijke gebieden die omringd zijn met bergen kom je perfect tot je recht als je je tent op slaat. bovendien zijn er genoeg plekken te bedenken waar je workouts kan beoefenen en volledig tot je zen kan komen.

 16. Mijn favoriete outdoor bestemming is Spitsbergen om het noorderlicht te zien. Een adembenemend schouwspel. Ik doe graag mee voor dit Rosti Mepal outdoor pakket.

 17. Anna Wienen zegt:

  Ik zou ontzettend graag eens naar de scandinavische landen willen, maar ik vind de natuur op Texel heel mooi , maar ook in de ardennen of de bergen in Oostenrijk…

 18. Maurice zegt:

  Mijn favoriete locatie is duidelijk Schotland. Een land van prachtige open bergen, uitgestrekte velden en de heerlijke binnenwegen. Een Must is natuurlijk de Ben Nevis “beklimmen”.
  Verder ga ik jaarlijks als Scoutingleiding een week op kamp. Uiteraard is dit ook geweldig gezien de leeftijdsgroep outdoor interessant begint te vinden.

 19. Mijn favo outdoorbestemming is … De Wereld. Okay, misschien flauw maar ook eerlijk. Er zijn zoveel landen waar je kunt hiken, trekken, kamperen, klimmen, via ferrata-en (hoe schrijf je dat?). Ik begin bij Nederland, omdat daar mijn trainingen plaats vinden. Trainingen zijn leuk als je ze in een mooie omgeving doet. En daarna ligt de wereld open.

 20. Tamara V zegt:

  Tot nu toe vinden wij de Ardennen het leukst maar eigenlijk kunnen we dichter bij huis ook enorm genieten van het buitenleven.

 21. Feinette zegt:

  Mijn rondreis door Thailand was echt geweldig! Een super mooi en afwisselend land betreft cultuur/natuur etc. De rondtrekking en eten/overnachten bij de plaatselijke bevolking was toch wel het toppunt.

 22. Paula Hemmen zegt:

  Oostenrijk!
  Prachtig land en lekker dichtbij.
  S avonds na een dag wandelen in de buitenlucht de dag afsluiten met een lekkere richtige österreichische wurst #heerlijk

 23. Marja Waalboer zegt:

  Onze favoriete outdoor bestemmingen zijn de bossen in Duitsland . Als het enigszins lukt gaan wij urenlang wandelen met de hond. Wij komen op verschillende locaties, maar de Vulkaan Eifel vinden wij het mooiste. De kogelronde uitgedoofde kraters van vulkanen de “Maren” ofwel “de ogen van de Eifel” zijn bijzonder. Het is een bijzonder en beetje mysterieus gebied.

 24. Helga Boom zegt:

  Ik bewaar de mooiste outdoor herinneringen aan mijn trektochten in de Nepalese Himalaya. Het top moment was toen ik bij mijn allereerste tocht (in 1998) op weg naar Everest basiskamp (en geheel onverwacht) in het dorpje Jiri, Sir Edmund Hillary (zaliger) in levende lijve kon bewonderen. Hij was toen rond de 80 en kwam daar voor enkele uurtjes per helikopter ingevlogen om de door zijn goed doel gefinancierde projecten te aanschouwen (schooltje, watervoorziening, …). Hij werd hartelijk verwelkomd door de plaatselijke bevolking mits traditionele dansen en gebakjes. Door zijn gevorderde leeftijd kon hij tot zijn grote spijt niet meer op die hoogte ‘overnachten’. De ontmoeting gaf mij indirect ook de ‘mentale’ kracht om zeker niet op te geven (ondanks de ijle lucht, de koude, en het zware traject). Ik had er immers voor gekozen om het ganse traject te voet af te leggen (zoals Sir Hillary dat indertijd ook had gedaan), en dus niet eerst een vliegtuigje te nemen naar Lukla wat de meeste trekkers doen. Deze eerste extra week zou ook de ‘zwaarste’ blijken met geen enkel ‘vlak’ stuk (altijd maar weer stijgen en dalen), maar je kwam nauwelijks andere westerlingen tegen.

 25. Onwijs bedankt voor jullie enthousiaste reacties; we hebben genoten van alle tips en foto’s van deze heerlijke outdoorbestemmingen!

  De vijf winnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd Mikey, Gerdien, Jessica, Stephanie en Inge! Stuur ons een mailtje met je adres, en we zorgen ervoor dat het leuke outdoor pakket jouw kant op komt!

 26. chantal zegt:

  Ierland! Wat een prachtige landschappen; ruig, mooi, betoverend!
  Ik heb er drie maanden gewoond, en was elk weekend dat ik maar kon buiten te vinden

 27. Tamar zegt:

  Nieuw Zeeland, land waar je alle landschappen tegenkomt. Bergen, bossen, stranden, gletsjers, forden!

 28. Bertine zegt:

  Kroatië! Wat een prachtig land!! Schitterende kust!
  Maar laten we vooral niet het binnenland vergeten! De prachtige natuur, zo wel ruig met bergen als vlak ,schitterende watervallen welke uitkomen in kraak heldere meren met de aanwezige beren en wolven welke daar nog van hun vrijheid genieten.
  Wij hebben er enorm van genoten met onze kleine avontuurlijke zoontjes.

 29. Wij willen volgend jaar gaan backpacken in Thailand en misschien wel de omliggende landen erbij. We zijn nu dus flink aan het sparen en dan komt dit wel erg goed van pas.

 30. Ik zou graag in Mongolië thee drinken uit zo´n mooie thermoskan! Vorig jaar reisde ik door China met als eindbestemming Tibet..
  Tibet is mooi, net als Mongolië, vele vlaktes, een uitzicht op oneindig en dáár wil ik nu graag thee drinken:)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>