Prijsvraag: win een Hostel card

In samenwerking met Go Around Europe organiseren we een nieuwe prijsvraag waarmee je één van de vijf Hostel cards kunt winnen!

Go Around Europe

Go Around Europe ziet hostels als dé perfecte basis om een stad te verkennen. Centraal, gemakkelijk bereikbaar en medewerkers die je alles kunnen vertellen over de stad. Zo kunnen ze je wijzen op dat kleine restaurantje waar je anders aan voorbij was gelopen of ze weten dat er een leuk concert gaande is die avond.

Als je terug komt na een dag in de stad dan wacht er een gezellige huiskamer op je waar je onder genot van een drankje nog wat kan kletsen met de andere reizigers in het hostel. Heb je geen zin om met anderen op een kamer te slapen? Veel hostels hebben ook privé kamers.

Merit en Mark van Go Around Europe hebben een selectie gemaakt van de hostels in Europa die voor die unieke ervaring zorgen. Daarnaast hebben ze geregeld dat je met hun Hostel card in alle hostels met 10% korting kan slapen.

hostel-common-area

Win een Hostel card
Wil je zelf ook een stad verkennen vanuit een hostel van Go Around Europe en slapen met 10% korting of zoek je nog een bijzonder cadeau voor een reislustig iemand? Kijk dan snel op de website van Go Around Europe, geef het antwoord op de volgende vraag en maak kans op één van de vijf Hostel cards.

De prijsvraag is op dit moment afgelopen. Kijk binnenkort nog eens voor een nieuwe prijsvraag.

Hostel card van Go Around Europe

Win jij deze Hostel card?

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>