Whitehaven Beach, Australië

Whitehaven beach's main attraction is the pure white silica sand, along a seven kilometre (four or five mile) stretch.

Whitehaven beach’s main attraction is the pure white silica sand, along a seven kilometre (four or five mile) stretch. Sun glasses are essential (seriously!).

Latest posts by Dionne (see all)

Artikelen

Lees Meer  

Tasmanië: een ander Australië

Tasmanië is een eiland met voor elk wat wils. Het is een eiland dat in veel opzichten anders is dan het vasteland van Australië, een eiland waar je tot rust kan komen en waarvan je de geschiedenisverhalen niet snel meer zal vergeten.

Lees verder  

Boreang Campground

Overnachten op een afgelegen kampeerplaats Uiteindelijk rijden we de richting uit waar de lichten vandaan komen. Wat zullen we aantreffen? We hebben op deze route tot zover al heel vaak benoemd dat we waarschijnlijk niemand zullen tegenkomen, het tegendeel wordt bewezen. Susan springt uit het busje en loopt richting de twee oude mannen die diep in het bos aan het …

Lees verder  

Low Isles; paradijs in het hoge noorden

Low Isles is de bestemming waar de boot iedereen voor een dagje heen brengt. Dit stukje paradijs op een uurtje varen van de kust voor Port Douglas in het hoge noorden van Australië is hét plekje voor de snorkelaar of duiker onder ons.

Lees verder  

Een roadtrip van Sydney naar Brisbane

De rit van Sydney naar Brisbane is verreweg de populairste route voor roadtrips in Australië. Deze duizend kilometer lange reis brengt je langs schilderachtige plaatsjes en perfecte stranden. Er is zoveel te beleven aan de oostkust van Australië dat het soms moeilijk is om keuzes te maken.

Lees verder