Yellowstone, USA

Yellowstone National Park is nearly 3,500 square miles of wilderness and recreation area, sitting above a volcanic hot spot. Yellowstone is filled with sights including dramatic canyons, alpine rivers, lush forests, hot springs and geysers, It's most famous, Old Faithful is a favorite tourist spot.

Yellowstone National Park is a favorite to millions of visitors each year. The park is a major destination for individuals and families. Drive the grand loop road, to view the park from the your car and take a rest at one of the many roadside picnic areas. The park has thousands of miles of trails to explore.

Dionne

Voel jij ook die continue reishonger? Ondanks de drang nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, ben ik graag zuinig op onze aardbol en fan van duurzaam toerisme. Ik deel graag mijn ervaringen met je!

Latest posts by Dionne (see all)

Informatie

Lees Meer  

Artikelen

Lees Meer  

Start jouw roadtrip in New York

New York is een stad die bij iedereen op de wishlist lijkt te staan. Dat is niet verwonderlijk en het is ook zeker de moeite waard. Maar er is nog zoveel meer om te ontdekken in dit gedeelte van Amerika. Veel van de minder bekende staten liggen op relatief kleine afstand van New York en zijn daarom prima geschikt voor een korte roadtrip. New Hampshire, Vermont, Connecticut, Massachusetts, je vindt hier van alles. Maak dus van jouw city trip een roadtrip. Want, met een huurauto zie je nu eenmaal meer.

Lees verder  

Texas – walhalla voor natuurliefhebbers

Ongerepte natuur, een ruige wildernis en tal van buitenactiviteiten wachten op avonturiers en degenen die avonturiers willen worden in de 90 staatsparken en vijf nationale parken van de Lone Star State. Of je nu wilt wandelen door indrukwekkende kloven, vissen op één van de vele meren of surfen op zandheuvels – elk park heeft zijn eigen charme en wacht erop om ontdekt te worden. Een dagtocht verandert op deze manier zo in een langere vakantie!

Lees verder  

Tampa is tof!

Meer dan een voetpad langs de rivier Misschien is het wel de meest gezellige straat van Florida. Met een lengte van tweeënhalve mijl. Een slordige vier kilometer. Autovrij, verbindt meerdere parken, ’s avonds schitterend verlicht en altijd druk met mensen. De Riverwalk langs de Hillsborough River is de levensader van Tampa. De wandeling begint naast de Amalie Arena. De thuishaven …

Lees verder  

Rondreis door Amerika, dit mag je niet missen!

Het ultieme land voor een road trip, het land met de heetste plek op aarde en de hoogste bomen ter wereld. Met tot de verbeelding sprekende plaatsen als New York, Las Vegas en Miami. Waar men van elke sportwedstrijd een feestje maakt en ‘the American dream’ voor iedereen aan de horizon blinkt. Dit alles is Amerika, één van mijn favoriete vakantielanden. Maar wat mag je nou echt niet missen tijdens je Amerika rondreis?

Lees verder  

Veelgestelde vragen over een ESTA Amerika

Ga je op vakantie naar Amerika? Dan is de kans zeer groot dat je verplicht bent om jezelf te registreren bij de Amerikaanse overheid. Dit gebeurt onder het zogenaamde ESTA programma (Electronic System for Travel Authorization). Wij krijgen op de redactie veel vragen over het aanvragen van een ESTA Amerika. In deze blog vind je een overzicht van het ESTA programma en al antwoorden op al jouw vragen.

Lees verder