Win een jaar lang gratis vliegen!

advertorial


Met één van de leukere woordspelingen in reclameland, organiseerde Transavia vorig jaar De Mazzeldagen. Met tarieven die we niet van deze maatschappij gewend zijn, werd het wel heel aantrekkelijk om je koffer te pakken en “de mazzel!” te roepen.

De huidige slogan is: “Wat doe je hier nog”, maar transavia.com is op zoek naar een nieuwe slogan. Bedenk jij de nieuwe slogan, dan win je een jaar lang gratis vliegen voor twee personen!

Met de inzending van je slogan maak je kans op een jaar lang onbeperkt vliegen voor twee personen op vluchten die worden uitgevoerd door transavia.com. Daarnaast wordt een toestel van transavia.com gedoopt met de naam van de winnaar. De winnende slogan wordt gekozen uit de 10 beste inzendingen. De nummers 2 t/m 9 krijgen elk 11 tickets voor een bestemming naar keuze. Daarnaast krijgt elke deelnemer na afloop van de actie een presentje toegestuurd bij het achterlaten van zijn NAW gegevens.

Per 1 april 2011 vliegt transavia.com naar een aantal aantrekkelijke nieuwe steden, zoals Athene, Lissabon, Milaan, Madrid, Praag en Wenen. En natuurlijk zijn ook deze nieuwe toppers voordelig geprijsd! Een kijkje op de website van deze luchtvaartmaatschappij leert inderdaad dat de volgende bestemmingen tegen schappelijke prijzen bereikbaar zijn.

Naar Milaan of Madrid voor € 69,-
Je vliegt met transavia.com al retour naar de luchthaven Barajas (Madrid) of Milaan (Malpensa) vanaf € 69,- per persoon!

Naar de sneeuw vanaf € 42,-
Genève is een uitstekend startpunt voor een wintersportvakantie in de Alpen, zowel in Zwitserland zelf als in Frankrijk. Net over de grens in Frankrijk liggen de grote skigebieden van bijvoorbeeld Portes du Soleil, Chamonix, Mont Blanc, Courchevel, Le grand Massif, Paradiski en La Plagne. De Aero-ski-bus gaat dagelijks van het vliegveld naar de grote skigebieden.

Naar Salzburg voor € 51,-
Vanuit Rotterdam vlieg je dagelijks naar Salzburg vanaf € 51,-. Ook de terugreis hoeft je maar € 51,- te kosten. Een prima alternatief voor een lange autorit door de wintersportfiles in Duitsland en bij de grens met Oostenrijk. Vanaf vliegveld Salzburg zit je zo in de fraaiste skigebieden van Oostenrijk, zoals Zell am See, Saalbach en Hinterglemm en Kitzbühel. Maar ook als cultuurliefhebber zit je goed in deze stad, waar Mozart werd geboren.

Veel meer bestemmingen
De bovenstaande bestemmingen zijn maar een kleine greep uit het totaalaanbod van afgeprijsde vluchten. Zo kun je ook stukken goedkoper naar bijvoorbeeld Málaga, Praag, Genève, Marrakech en Agadir vliegen. Transavia.com vliegt in de zomer naar circa 90 bestemmingen en in de winter naar circa 35 bestemmingen in Bulgarije, Cyprus, Engeland, Frankrijk, Gambia, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Malta, Oostenrijk, Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Denemarken, Egypte, Marokko, Canarische eilanden, Turkije, Tunesië en Zwitserland.

Wees er snel bij
De actie is dinsdag 1 maart gestart en loopt nog tot vrijdag 18 maart.

transavia zoekt slogan

Martijn
  1. Wouter de Groot zegt:

    Een jaar lang gratis vliegen? Leuke actie van Transavia. Jammer alleen dat je binnenkort bij Transavia moet gaan betalen voor je koffers. Begrijp nu waarom, deze actie moet toch ergens van betaald worden… 😉

    Ik ga maar snel een slogan bedenken, dan vliegen mijn koffers het eerste jaar nog gratis mee.

  2. Dionne van der Welle zegt:

    “Daar word je vrolijk van!” Dat is de nieuwe slogan van transavia.com, vanmorgen gepresenteerd en gekozen uit 110.000 inzendingen.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>