Win twee backpacks

In samenwerking met Outdoorsupply.nl geven we een backpack weg! The North Face, Nomad of Jack Wolfskin, jij mag helemaal zelf kiezen. En nu wordt het nog leuker: jouw favoriete reismaatje mag er ook een uitzoeken! Dus ga jij binnenkort samen op reis met twee nieuwe backpacks?!

Win twee backpacks

De winnaars mogen bij Outdoorsupply.nl twee backpacks uitzoeken met een totale waarde van € 300. Bijvoorbeeld twee backpacks van € 150,- per stuk. Wie is jouw favoriete reisgezelschap? Dat kan je partner zijn, je beste vriendin of die (te) gekke vriend waarmee je binnenkort gaat reizen.

Win twee backpacks

Ga jij binnenkort op vakantie met je reismaatje en twee gloednieuwe backpacks?!

De online outdoorwinkel

Outdoorsupply.nl is de webwinkel voor iedereen met een enorme passie voor reizen. Het uitgebreide assortiment outdoor producten bestaat onder andere uit artikelen van topmerken zoals The North Face, Black Diamond, Thermarest, Stanley, Sigg, Victorinox, Maglite en nog vele andere kwaliteitsmerken. Er worden daarnaast nuttige tips gegeven op Outdoorsupply over welke producten geschikt zijn voor jou en de klantenservice staat voor je klaar als je hulp nodig hebt. Neem gerust eens een kijkje en krijg direct weer kriebels om er op uit te trekken!

Backpack winnen?

 1. Plaats op Facebook of Instagram een reisfoto van jou en/of je favoriete reismaatje
 2. Tag @etrias.nl (Facebook) of @etriaslifestylestores (Instagram) en @reishonger in de foto
 3. Tag eventueel ook je reismaatje
 4. Gebruik de hashtags #etrias en #reishonger
Win twee backpacks van Outdoorsupply

Win twee backpacks van Outdoorsupply

Woensdag 22 juni 2016 maken we de twee winnaars bekend.

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)
 1. Danielle Gouverneur zegt:

  Dit zou echt geweldig goed uitkomen met onze Oeganda reis in het vooruitzicht! Heel graag, ik doe mee…

 2. Tessa | Tessaoverdewereld zegt:

  Ik heb mee gedaan met de winactie! Echt een toffe wedstrijd! Sinds vorig jaar februari heb ik de reiskoorts te pakken! 4 juli vlieg ik weer naar Nederland na vijf maanden Curaçao en in de kerstvakantie ga ik naar Parijs, in de zomervakantie vind ik het wel even lekker om in Nederland te blijven dus ik zoek nog naar een leuke Camping in Nederland.”
  Een tent is al gekocht nu nog een backpack om makkelijker te reizen! Hopen dat ik genoeg geld heb om in de herfstvakantie weer weg te gaan en over twee jaar wil ik naar de filipijnen! Deze blog motiveert mij zo erg om mijn best te doen en te sparen!

 3. Kimmy Clevers zegt:

  Jaaa! Toffe actie 🙂 heb onze reisfoto meteen op instagram gezet met alles er op en er aan! Nu flink duimen, want een maand door Australië reizen met koffers was niet zo handig.. Bij de volgende trip naar IJsland kunnen we die backpacks dus super goed gebruiken! X Kimmy

 4. Mellisa - Grenzeloosreizen zegt:

  Wat een gave winactie, ik zat echt net naar een nieuwe backpack te kijken toen ik deze actie op Twitter voorbij zag komen. Super leuk!

  • Er zijn gisteren al vijf mogelijke winnaars geselecteerd (Maaike, Eline, Bianca, Susanne en Julia); maandag zullen we een van hen verblijden met goed nieuws!

   • Dionne zegt:

    Is er al een winnaar bekend gemaakt? Samen met mijn beste vriendin Bianca heb ik meegedaan. 20 jaar vriendinnen willen we vieren met een reis naar Japan met natuurlijk 2 nieuwe rugzakken.

    • Bianca zegt:

     Jaaa! ik hoop het zo! Maar nog niets gelezen wie er nou gewonnen heeft? nergens terug te vinden

  • De winnaars zijn bekend!! Van harte gefeliciteerd Susanne en Margot! Met dezelfde backpacks zullen jullie helemaal een match zijn op de volgende reisbestemming!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>