Top 10 winterzon trips 2013

De winter staat weer voor de deur en het is verleidelijk om je geluk in warmere oorden te beproeven. Wij zochten voor jou de tien meest aantrekkelijke zonnige wintercitytrips van 2013 uit met overnachtingen in een driesterrenhotel onder de 90 euro. Kleur bij tijdens een middagje shoppen in een bruisende souk in Marrakech, neem een nieuwjaarsduik in de Dode Zee bij een bezoek aan Tel Aviv, of drink een “Aqua Valenciana” in Valencia.

Citytrip Marrakech

Top 10 winterzon trips 2013

  1. Marrakech
  2. Lissabon
  3. Napels
  4. Sevilla
  5. Valencia
  6. Rome
  7. Barcelona
  8. Dubai
  9. Tel Aviv
  10. Athene

winter citytrips 2014

Ontsnap naar de zon: 10% goedkoper

Er zijn veel goede redenen om juist nu een zonnige citytrip te maken en niet alleen vanwege de temperaturen die in Marrakech en Dubai zelfs in november nog oplopen tot 40 graden. In Barcelona, Valencia en Sevilla maakt de zon ’s avonds plaats voor duizenden lichtjes en kerstmarkten die deze Spaanse steden laten stralen.

Ook Tel Aviv licht op tijdens Chanoeka, ook wel het lichtjesfeest, de joodse tegenhanger van kerst. Daarnaast heb je in het laagseizoen geen last van eindeloze rijen voor musea en bezienswaardigheden.

Wandelen met kerst door de prachtige straten van Tel Aviv.

Wandelen met kerst door de prachtige straten van Tel Aviv.

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>