De drie challenges van srprs.me

Deze maand heeft srprs.me geen thema van de maand. In plaats daarvan zijn er drie challenges, die te vinden zijn op de website. Allemaal draaien ze om het onverwachte, geheel in stijl van de reisorganisatie die dol is op mensen verrassen. Om mee te doen hoef je niet op vakantie met srprs.me te zijn geweest, maar het wel aandurven spontaan te zijn. srprs.me daagt je namelijk uit op zoek te gaan naar jouw onbevangenheid. Want die magische openheid van geest, die heb jij ook nog wel ergens!

Challenge #1: Zet het onverwachte in je agenda

Het begon op 1 maart met een redelijk vage oproep: ‘Pak een dikke stift, een toetsenbord, een aardbei of iets anders dat prettig schrijft. Sla je agenda open en markeer een date met het onverwachte op je favoriete dag.’ De reisorganisatie geeft een driedaagse srprs.me citytrip voor twee personen weg aan iemand met een geblokte agenda. Dit bleef niet onopgemerkt. Op dit moment hebben al meer dan 500 reizigers na deze oproep het onverwachte een plekje in hun agenda gegeven. De citytrip vindt echt op de door jouw gemarkeerde datum plaats. Psst, meedoen kan nog steeds!

verrassings citytrip

Challenge #2: Deel het onverwachte met de wereld

Een week later volgde oproep nummer twee: ‘Jij met een eekhoorn op je schouder, jij op een 100 meter hoge schommel of jij met een blauwe tomaat in je hand. Er moet een moment zijn waarom de adrenaline door je lichaam gierde. Waarop je de hele wereld wilde laten weten hoe geweldig het onverwachte voor jou uitpakte… Hopelijk heb je het vastgelegd, want dit is je moment. Upload hier een foto van je meest onbevangen moment en wij plaatsen deze onder jouw naam op de voorkant van onze website.’ Tot nu toe zijn er al 150 foto’s met onbevangen momentjes opgestuurd. De absoluut meest onbevangen foto wordt zelfs gepubliceerd op een levensgroot breed billboard. Ben jij klaar voor je moment of fame?

challenges srprs.me

Challenge #3: Vereeuwig het onverwachte

Dat is aftellen geblazen, want op dinsdag 13 maart maakt srprs.me de derde challenge bekend. Maakt de titel van deze challenge jullie ook zo razend nieuwsgierig?

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>