Drie favoriete lowlights van de VS

Op het moment dat je een reis naar Amerika maakt, of het nu de eerste keer is of je er al vaker geweest bent, wil je natuurlijk alle hoogtepunten meepakken. Je denkt hierbij al snel aan Las Vegas, New York, de Grand Canyon of Miami. Hierbij is het echter vaak zo dat je een van de vele toeristen bent en dan vraag je jezelf wellicht af of er niet meer moois te zien is in dit grote land. Minder druk is het bij drie persoonlijke favorieten, die ik graag met je deel. Want juist dit zijn de kleine pareltjes die een bezoek bekronen.

Je bent op zoek naar een unieke rondreis door de Verenigde Staten met vele hoogtepunten. Daarom lichten we in dit artikel drie lowlights toe, minder bekende plekken die zeker een bezoekje waard zijn. Bijkomend voordeel is dat je met de nodige tussenstops je reis leuker, afwisselender en relaxter kunt maken!

Craters of the Moon National Monument

Allereerst lichten we graag toe waarom Idaho een prachtige staat is om te bezoeken. Hier vind je namelijk het Craters of the Moon National Monument. Maar wat kun je hier vinden? Je kunt hier lange wandelingen maken, grotten bezoeken en een scenic drive doen. Maar wat het meest indrukwekkend is, is dat je na een lange rit door de weilanden ontzettend veel zwarte lavastromen ziet!

Craters of the Moon Verenigde Staten

Craters of the Moon National Monument

Craters of the Moon National Monument Idaho

Craters of the Moon National Monument

Ontelbaar veel leuke dorpjes

California heeft een ontelbaar aantal dorpjes waar je hoogstwaarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Een echte aanrader is Idyllwild, een dorpje vlak bij Palm Springs. Het heeft een prachtige omgeving voor wandelingen en is bovendien typisch Amerikaans met houten huisjes. Het volledige dorpje is gestationeerd in het bos.

Sculpturen in Idyllwild

Sculpturen in Idyllwild

Bossen California

Bossen Californië

Ghost Towns

Het westen van de Verenigde Staten kent vele ghost towns, die dan ook echt een aanrader zijn om te bezoeken. Een van de minder bekende ghost towns is Grafton. Grafton is gelegen in Utah en is te bereiken via een onverharde weg. Je vindt hier begraafplaatsen, wat de reden is dat Grafton een ghost town is geworden. Grafton staat bekend om de houten huisjes en gebouwen die tussen de rode rotsen uit Zion National park gelegen zijn.

Grafton Zion Utah Verenigde Staten

Bezoek een van de vele ghost towns

Grafton Zion Utah VS

Grafton staat bekend om de houten huisjes die tussen de rode rotsen uit Zion NP gelegen zijn

En nog veel meer…

Dit zijn slechts drie voorbeelden van minder bekende plekken en wellicht de mooiste regio’s in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten kent er nog veel meer, zoals Lassen Volcanic National Park en de gigantische Bonneville Zoutvlakte, ook wel Bonneville Speedway genoemd, van maar liefst 260 km2 in Utah. Ben jij van plan af te reizen naar het zuidwesten van de Verenigde Staten? Check dan vooral ook even onze tips voor een roadtrip USA! We wensen je ontzettend veel reisplezier met het vinden van de minder bekende plekken in de Verenigde Staten!

Bonneville Zoutvlakte

Bonneville Zoutvlakte

Bonneville Speedway Verenigde Staten

Bonneville Speedway

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>