Rent a Smile met Sunny Cars

Haal meer uit je vakantie door een auto te huren op je bestemming! We huren met Reishonger al jaren via Sunny Cars een huurauto en hebben keer op keer een fijne all-in autohuur ervaring. Dat komt doordat er geen verborgen kosten zijn. Maar vooral ook doordat het boekingsproces overzichtelijk en duidelijk is. Alle denkbare verzekeringen zijn inbegrepen, waardoor je in dat opzicht geen (financiële) zorgen meer hebt. Het reserveren en het ophalen van de auto verloopt soepel zonder stress en problemen. In deze review laten we je de voordelen zien van de goede service via Sunny Cars.

We huren met Reishonger al jaren via Sunny Cars een huurauto en hebben keer op keer een fijne all-in autohuur ervaring

We huren met Reishonger al jaren onze huurauto via Sunny Cars

Het complete plaatje

Het klopt dat wij via Sunny Cars een perskorting hebben gekregen op de huur van de auto. Maar dat zegt niets over onze eigen ervaringen met Sunny Cars. We boeken namelijk zelf de auto en kunnen op deze manier de uitstekende dienstverlening ervaren. Het grote voordeel van Sunny Cars is dat de all-in prijs zichtbaar is en dat er geen verborgen kosten zijn. Dat geeft rust. Bovendien kun je de reservering tot een uur van te voren gratis annuleren. Geen gedoe. Je hebt overzicht en alles is gedekt. Daardoor kun je met een gerust hart op vakantie gaan. Overigens kan je in maar liefst meer dan 120 landen wereldwijd een all-in autohuur regelen via Sunny Cars.

Sunny Cars is geen gewone autoverhuurder

Bij Sunny Cars streven ze ernaar om je een zorgeloze en comfortabele ervaring te bieden tijdens je vakantie. Wij moeten bekennen dat ze daar telkens weer in slagen. Dit keer bezochten wij het prachtige Innsbruck in Oostenrijk. Met het vliegtuig naderen we de luchthaven Kranebitten en vliegen we over de mooie Alpen.

Onbezorgd op vakantie gaan door uitstekende dienstverlening van Sunny Cars

Aankomst Innsbruck over de Alpen

We weten dan al dat ons avontuur snel kan gaan beginnen. Geen gedoe met het openbaar vervoer of afhankelijk zijn van dure taxi’s. De vrijheid begint zodra we de luchthaven verlaten. Maar eerst gaan we op ons gemak de auto ophalen. In deze blog leggen we alles uit over het ‘Rent a Smile’-concept als de perfecte start van je reis.

Sunny Cars werkt samen met gerenommeerde autoverhuurders

Sunny Cars werkt samen met gerenommeerde autoverhuurders

Hier zijn enkele redenen waarin Sunny Cars zich onderscheidt van de rest:

Eenvoudig boeken

Het begint allemaal met een eenvoudige boeking. Je kunt je huurauto vooraf reserveren via de Sunny Cars-website of telefonisch. Het boekingsproces is snel en duidelijk, en je ontvangt een bevestiging met alle details van je huurauto.

Ophalen en inleveren op de luchthaven

Bij aankomst op de luchthaven staat je huurauto klaar. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een verhuurkantoor buiten de luchthaven; je stapt gewoon in en begint aan je reis. Het enige wat je nodig hebt is de voucher, je rijbewijs en een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Bij het inleveren van de auto kun je hetzelfde gemak verwachten, direct op de luchthaven. Sunny Cars heeft overigens geen eigen wagenpark, maar werkt samen met gerenommeerde lokale en internationale autoverhuurders, die jouw huurauto leveren.

All-inclusive prijzen

Het grote voordeel van huren bij Sunny Cars is hun all inclusive formule. Sunny Cars hanteert een transparant prijsbeleid. Bij hen betaal je geen verborgen kosten of extra toeslagen bij het ophalen van je huurauto. De prijs die je ziet op de website, is ook daadwerkelijk de prijs die je betaalt. Dit geeft rust, in de wetenschap dat je geen extra geld van je vakantiebudget hoeft te reserveren.

Uitgebreide verzekeringen

Alle verzekeringen zijn inclusief en je betaalt ook geen eigen risico als je schade rijdt. Alle verzekeringen zijn via Sunny Cars inbegrepen: een extra WA-verzekering van minimaal € 10 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij Sunny Cars gedekt. Aan alles is dus gedacht.

Het kan voorkomen dat er extra verzekeringen worden aangeboden bij het ophalen van de huurauto. Je kunt hier met een gerust haart ‘nee’ op zeggen. Sunny Cars heeft tenslotte alles al voor je geregeld. Er zijn dus geen extra kosten voor verzekeringen, wat betekent dat je ook nog eens zonder zorgen kunt rijden.

Een geweldige all-in autohuur ervaring met Sunny Cars

Geen eigen risico

Een van de meest geruststellende aspecten van Rent a Smile is het ontbreken van een eigen risico. Bij Sunny Cars is het eigen risico in de meeste gevallen al afgekocht of betalen zij het eigen risico aan je terug. Het komt voor dat je het eigen risico ter plaatse voor moet schieten, maar in dat geval betaalt Sunny Cars het dus aan je terug. Je weet vooraf al dat er achteraf geen extra kosten zijn. Fijne gedachte! Zelfs als er schade aan de auto optreedt, hoef je niets uit eigen zak te betalen. Dit geeft enorme rust voordat je begint aan je zorgeloze reis met de auto.

24/7 bijstand

Sunny Cars begrijpt dat problemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden ze 24/7 bijstand, zodat je altijd hulp kunt krijgen, ongeacht het tijdstip. Rent a Smile is niet voor niets de slogan van Sunny Cars.

Met Sunny Cars kan je met een gerust hart op vakantie gaan

Met Sunny Cars kan je met een gerust hart op vakantie gaan

Alweer een geweldige all-in autohuur ervaring

Je vakantie met een huurauto van Sunny Cars begint met een grote glimlach en eindigt met prachtige herinneringen. Dankzij de all-inclusive prijzen, uitgebreide verzekeringen, geen kosten voor het eigen risico en 24/7 bijstand kun je genieten van een zorgeloze reis naar vele bestemmingen en daar genieten van de vrijheid en het avontuur. Wij deden dat in Innsbruck en omgeving en hebben weer onwijs genoten van deze ervaring. Rent a Smile is niet zomaar een slogan; het is de belofte van Sunny Cars om je steeds weer een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

orgeloos genieten van je vakantie door de goede service van Sunny Cars

Zorgeloos genieten van je vakantie

Heerlijk en onbezorgd genieten van de vakantie en de omgeving in Oostenrijk

Heerlijk en onbezorgd genieten van Oostenrijk

Bart
Laatste berichten van Bart (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>