'Avontuurlijke' stewardessen in reality-tv-show

virgin-stewardessen
Een nieuwe reality-tv-show geeft de kijker een blik in het drukke leven van stewardessen. Virgin America heeft een cameraploeg toestemming gegeven om vijf stewardessen op de voet te volgen.

Fly Girls
De serie Fly Girls volgt “knappe stewardessen die van de ene glamoureuze bestemming naar de andere reizen, op zoek naar plezier, avontuur en liefde,” aldus Kristen Vadas, die het programma naar het Amerikaanse tv-kanaal CW heeft gehaald. “De show gaat over echte, nuchtere jonge vrouwen die zijn beland in een glansrijke carrière vol exotische bestemmingen en knappe vreemdelingen.”

Conflicten
Reality is natuurlijk geen reality als er geen meningsverschillen worden uitgevochten. “Er zullen genoeg conflichten tussen de kamergenotes zijn,” zegt Kristen. “Maar ook gaan we in op romances, familie en vriendschappen.” De show gaat begin volgend jaar in de Verenigde Staten in première.

Martijn
Laatste berichten van Martijn (alles zien)

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>