Londen, Engeland

A truly multicultural, megalopolis of people, ideas and frenetic energy. London is divided into thirty-two boroughs, with unlimited opportunity for sightseeing. Packed with excellent restaurants, a vibrant nightlife and accommodation of the highest levels.

The capital and largest city of both England and of the United Kingdom, it is also the largest city in Western Europe and the European Union. Situated on the River Thames in South-East England, Greater London has an official population of a little over 8 million. Considered one of the world’s leading “global cities”, London remains an international capital of culture, music, education, fashion, politics, finance and trade.

Dionne

Voel jij ook die continue reishonger? Ondanks de drang nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, ben ik graag zuinig op onze aardbol en fan van duurzaam toerisme. Ik deel graag mijn ervaringen met je!

Latest posts by Dionne (see all)

Artikelen

Lees Meer  

Ongerepte natuur in Oost-Finland

Oost-Finland: in het teken van de natuur De regio’s Noord-Karelië en Kainuu in Oost-Finland zijn al jarenlang een geliefde bestemming voor met name wandelaars en liefhebbers van ongerepte natuur. Wandelaars kunnen hun hart ophalen bij prachtige tochten door de uitgestrekte (oer)bossen en langs de talloze meren. Voor hen zijn er vooral veel kleinschalige voorzieningen in de regio. Want van massatoerisme …

Lees verder  

Oregon met een kleintje

Feest in Portland Stapvoets rijden we in onze bescheiden middenklasser het parkeerterrein van Washington Park op. Druk is het altijd op mooie dagen in dit reusachtige park aan de rand van Portland. Er rijdt zelfs een gratis shuttle bus door het autovrije park omdat de afstanden best groot zijn. Een elektrische bus natuurlijk. Betaald van de parkeergelden. Je hoeft het …

Lees verder  

Rondreis Belize – de highlights

Belize is een ongelooflijke bestemming. En wonderwel nog niet platgelopen door toeristen. De diversiteit van het kleine landje is enorm, waardoor een rondreis Belize echt een aanrader is! Hierbij de highlights van een rondreis door Belize! Maak je klaar om te ontdekken wat Belize allemaal te bieden heeft!

Lees verder  

Waarom Boise anders is

Boise is niet een stad die veel belletjes zal doen rinkelen. Zelfs met de uitleg erbij dat het de hoofdstad is van Idaho, kan het nog lastig zijn om deze plek op de kaart aan te wijzen. Waarschijnlijk is dat eigenlijk ook de charme van Boise, dát het nog zo relatief onbekend is. Want bemind zou het zeker moeten zijn!

Lees verder