Inspiratie: reisfoto’s Zweden

Op uitnodiging van Visit Sweden bracht Reishonger een vierdaags bezoek aan Orsa-Grönklitt in Midden- Zweden. Teamleden Jeroen en Lisette waren erbij en doen een fotoverslag

Op uitnodiging van Visit Sweden bracht Reishonger een vierdaags bezoek aan Orsa-Grönklitt in Midden-Zweden. Teamleden Jeroen en Lisette waren erbij en doen verslag.

Op uitnodiging van Visit Sweden bracht Reishonger een vierdaags bezoek aan Orsa-Grönklitt in Midden- Zweden. Teamleden Jeroen en Lisette waren erbij en doen een fotoverslag.

Vlakbij het vakantiepark van Orsa-Grönklitt ligt het Rädsjön meer waar je naar hartenlust op kunt kanoën.

De wandelschoenen werden vervolgens aangetrokken voor een hike van zo’n 5 kilometer. De tocht bracht ons naar Fryksås, een nabijgelegen bergdorp met een schitterend uitzicht op het dal. Het dorp zelf heeft een authentieke uitstraling.

De treinreis is een belevenis op zich. Vanaf de overstap van Börlanger richting Mora hebben we genoten van het uitzicht. Het grote Siljan meer, waar de trein rondom reed, was een fraai plaatje. De treinrit brengt je verder langs uitgestrekte bossen en biedt schitterende vergezichten.

De treinreis is een belevenis op zich. Vanaf de overstap van Börlanger richting Mora hebben we genoten van het uitzicht. Het grote Siljan meer, waar de trein rondom reed, was een fraai plaatje. De treinrit brengt je verder langs uitgestrekte bossen en biedt schitterende vergezichten.

Daarna was het gedaan met de rust, omdat we gingen quad rijden.

Daarna was het gedaan met de rust, omdat we gingen quad rijden. De manager van het acitiviteitencentrum die in de ochtend het kanoën had verzorgd vertelde ons dat hij veel speciale activiteiten regelt. Wij wilden het uitzicht vanaf de berg wel zien en dus gingen we op quads naar de top.

Bezoek aan natuurpark Orsa Björnpark in Zweden

De derde dag was qua programma wat minder intensief. In de ochtend zijn we op de mountainbike naar het naastgelegen Orsa Björnpark gegaan. In dit park hebben we bruine beren, wolven, lynxen, tijgers en ijsberen gezien.

Het natuurschoon van berenpark Orsa-Grönklitt in Zweden.

Zweden natuur

Voor actieve familievakanties is Zweden echt The place to be! Wie het gevoel van het natuurschoon van Noord- Amerika of Canada wil ervaren, maar hier niet het budget voor heeft, is Zweden een echte aanrader!

Met dank aan:

Latest posts by Dionne (see all)
  1. Prachtige foto’s. Ben al vele malen naar Canada geweest, en zie in de foto’s zeker een bepaalde gelijkenis. We zijn van plan om deze zomer naar Zweden te gaan, dus heb zeker iets gehad aan dit artikel.
    Bedankt!

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>