Amsterdam Manor Beach Resort

De mooie Nederlands koloniale architectuur, het witte strand Eagle Beach en het turquoise blauwe water van Aruba zullen je verwachtingen overtreffen.

Het gezellige complex met uitstekende faciliteiten ligt tegenover een van de mooiste stranden van Aruba, Eagle Beach, op 5 minuten rijden van Oranjestad, en 15 minuten van het vliegveld. De kamers en appartementen zijn in 2007 geheel gerenoveerd en smaakvol ingericht met donker hout, natureltinten en warme accenten.

Duurzaam toerisme

De toewijding voor het milieu heeft het hotel een EarthCheck Master Achievement Award opgeleverd. Het resort heeft bovendien altijd enorme inzet getoond in het verlenen van uitstekende service naar haar gasten toe, wat tot een grote groep loyale gasten heeft geleid.

Aan het witte strand kan je gebruik maken van watersport- en duikfaciliteiten en voor de minder actieve toerist zijn er ligstoelen met palapa’s en rieten parasols aanwezig.

Er zijn twee restaurants; Passions on the Beach en Mango’s. Bij het befaamde Passions on the Beach kan je met je blote voeten in het zand, omgeven door het romantische licht van de fakkels genieten van een heerlijk diner.

Het Passions Restaurant biedt een verleidelijke setting op het heerlijke zand van Eagle Beach.

Het Passions Restaurant biedt een verleidelijke setting op het heerlijke zand van Eagle Beach.

En met een zwembad met apart kinderbadje, 2 bars met dagelijks happy hour, snorkel/fiets/auto verhuur, thema avonden en natuurlijk een schitterend strand voor de deur biedt het resort alle ingrediënten voor een onbezorgde strandvakantie.

Zwembad Amsterdam Manor Beach Resort

Bezoek Amsterdam Manor Beach Resort

Complete reis: TUI.nl
Losse overnachting: Booking.com

Dionne

Voel jij ook die continue reishonger? Ondanks de drang nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, ben ik graag zuinig op onze aardbol en fan van duurzaam toerisme. Ik deel graag mijn ervaringen met je!

Latest posts by Dionne (see all)