Een vakantie in Fins Lapland is een droomreis! Maak een huskytocht, zoef met een sneeuwscooter door het betoverende landschap en ga sneeuwschoenwandelen. Alleen maar witte naaldbomen om je heen en je hoort de sneeuw onder je schoenen kraken! De mooiste winterse avonturen beleef je tijdens een vakantie in Fins Lapland!

De mooiste winterse avonturen beleef je in Fins Lapland

Wil je tijdens je wintersportvakantie méér doen dan alleen maar skiën? Ben je op zoek naar een andere wintersportbeleving dan in de geijkte Alpenlanden? Dan ben je voor een vakantie in Fins Lapland aan het juiste adres. Dit magische witte landschap vraagt om mooie winterse avonturen.

finland-lapland

Winterwonderland Fins Lapland staat bij velen hoog bovenaan het verlanglijstje en is nu binnen handbereik! Het is dé plek waar je perfect kunt skiën én de meest bijzondere excursies kunt maken.

Laat je leiden door de husky’s

Een huskysafari is een must do als je in Fins Lapland bent. Er zijn veel huskyboerderijen te vinden waar de honden je vrolijk kwispelend opwachten. Het enthousiasme van de husky’s is aanstekelijk en zorgt voor een avontuur door de Finse bossen om nooit te vergeten.

huskysafarihuskysafari_laplandvakantie_fins_lapland_huskysafari

Een tocht met sledehonden, dwalen door de sneeuw en door besneeuwde bossen op een sneeuwscooter. Fins Lapland biedt het perfecte decor voor een winters sprookje.

Zen tijdens een sneeuwschoenwandeling

In de winter kan de temperatuur in Finland tot -10°C of zelfs -30°C graden zakken, dus neem warme kleren mee. De allerbeste manier om warm te blijven is om te bewegen! Trek je sneeuwschoenen aan en ga op pad met een gids door de ongerepte sneeuw en het prachtige witte landschap.

wandelen in Fins Laplandsneeuwschoenwandeling

Voel je je niet zo op je gemak op ski’s? Of wil je gewoon eens ervaren hoe het is om als Big Foot door de sneeuw te dwalen? Een mooie optie is dan een wandeltocht op sneeuwschoenen. Net als een echte ‘trapper’ stap je op je ronde onderleggers door de poedersneeuw zonder daarin weg te zinken.

Stap op een sneeuwscooter

Een sneeuwscootersafari staat hoog op de bucketlist van iedere reiziger. En terecht, want het rijden door sprookjesachtige besneeuwde bossen is een magische belevenis. Geniet tijdens een sneeuwscootersafari van het betoverende witte landschap. Zoef met de sneeuwscooter over ongerepte sneeuwvlaktes en word getrakteerd op immense vergezichten.

sneeuwscooter_vakantie_fins_laplandsneeuwscootersafari tijdens vakantie in Fins Lapland

Meer activiteiten tijdens een vakantie in Fins Lapland

Wat te denken van ijsdrijven in meren of in rivieren, fatbiken, een dagje wellness, ijsvissen of langlaufen door een sprookjesachtig besneeuwd bos. En een bezoek aan een rendierboerderij waar de lokale bewoners je alles vertellen over het boerderijleven maakt jouw winters avontuur in Fins Lapland helemaal compleet!

Naast alle winterse avonturen die hier te beleven zijn, is Fins Lapland ook ideaal voor de echte wintersporters. Je vindt hier perfecte sneeuw, uitdagende pistes en prachtige loipes.

Boek nu jouw winterse avontuur

Wil je een waanzinnige wintervakantie in Fins Lapland beleven? In Fins Lapland heb je de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw en kun je skiën, snowboarden en langlaufen combineren met activiteiten zoals een sneeuwschoenwandeling, huskysafari of sneeuwscootertocht. Wil je het betoverende noorderlicht ooit een keer gezien hebben? Ook dan ben je in Fins Lapland aan het juiste adres.

Fins Lapland rendierwinter vakantie in Fins Lapland

Boek dan nu jouw winterse avontuur met korting bij Buro Scanbrit, dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. De reisspecialisten van Buro Scanbrit kennen alle mooie plekjes. Bij je vakantie naar Fins Lapland ontvang je gratis 20 kg. ruimbagage en maak je de hele week gratis gebruik van thermokleding tijdens excursies. Ook is er op de meeste plaatsen Nederlandstalige reisleiding aanwezig voor al je vragen!

Duurzaam op reis!

Als je bij Buro Scanbrit je vakantie boekt, reis je CO2 neutraal. De CO2-uitstoot van je vakantie naar Fins Lapland wordt gecompenseerd. Lees meer over de duurzame stappen van Buro Scanbrit.

Martijn

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>