Lastminute op wintersport naar Canada

Canada is het land van nationale parken, eeuwenoude inheemse cultuur, de Rocky Mountains en in de winter natuurlijk een gegarandeerd pak sneeuw. Wil je er dit wintersportseizoen nog even lastminute op uit, met garantie op sneeuw? Met Sneeuwzeker Deals boek je spotgoedkoop een wintersportvakantie naar de uitgebreide pistes van Jasper National Park. We love powder!

Canadese sneeuw.

Ga ook spotgoedkoop naar de Canadese sneeuw.

Marmot Basin

Jasper National Park heeft een fantastisch skigebied: Marmot Basin. Skiën in de Rocky Mountains is een onvergetelijke ervaring. Het gebied heeft 86 zeer gevarieerde pistes. De fantastische sneeuw (waar er momenteel genoeg van ligt) zorgt voor een unieke powder snow experience.

Marmot Basin.

Je ruilt de drukke pistes in de Europese skigebieden in voor de rust en ruimte van Marmot Basin.

Lastminute naar de Canadese sneeuwDoordat het skigebied begint op een hoogte van 1698 meter is het geopend van november tot half mei. 30% van de pistes is geschikt voor beginners, 30% voor een gemiddeld skiniveau, 20% voor gevorderden en 20 % voor de echte diehards. Met 86 verschillende afdalingen en 7 liften op 4 verschillende bergtoppen zul je je geen moment vervelen. Een ander pluspunt: er staan nooit wachtrijen bij de skilift, waardoor je in een moeite door de berg op en af kan. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om off-piste te gaan. Door het gebrek aan massatoerisme kun je altijd plekken vinden waar de poedersneeuw nog onaangeroerd op de berg ligt.

Winterse highlights in Canada

Er is meer. Winter in Canada is een unieke ervaring. De grote meren, watervallen en rivieren zijn bevroren en de bomen zijn bedekt met een witte sneeuwlaag. Het is een sprookjesachtig decor voor verschillende winteractiviteiten. Denk hierbij aan een tocht op een hondenslee, het beklimmen van met ijs bedekte bergen of een tour door de Maligne Canyon. Op deze plek, waar in de zomer nog een waterval te vinden is, loop je in het winterseizoen langs prachtige ijsmuren. De ultieme winter beleef je in Canada.

Wintersport Canada in Marmot Basin.

Wintersport Canada: Marmot Basin.

Lastminute en goedkoop naar de Canadese poedersneeuw

Sneeuwzeker Deals geeft je een selectie van de goedkoopste wintersportvakanties met de garantie dat je altijd een dikke laag poedersneeuw tijdens je reis hebt. Alle reizen zijn inclusief rechtstreekse retourvlucht met KLM, 7 hotelovernachtingen, huurauto (of transfer) en skipassen. Kortom: je wintersportreis is compleet geregeld.

Wintersport Canada

In 8,5 uur vlieg je rechtstreeks van Schiphol naar Edmonton International Airport, het vliegveld dat bekend staat als toegangspoort tot de Rockies en het noordwesten van Canada. Vanaf daar reis je per transfer of huurauto naar Jasper National Park. Je overnacht in het dorp Jasper, in het hart van het nationale park, waar je op iedere plek uitkijkt op de Canadese Rockies. Sneeuwzeker Deals werkt samen met verschillende touroperators die al jaren reizen naar Canada aanbieden. Je kunt hier terecht voor spotgoedkope en met zorg samengestelde pakketreizen. Alle pakketreizen zijn terug te vinden op Sneeuwzeker Deals.

Vragen? Suggesties? Of jouw reishonger delen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>