Victoria House Resort & Spa – San Pedro, Belize

Een paradijs als geen ander om volop te genieten van alles dat Ambergris Caye in Belize zo bijzonder maakt. Victoria House Resort & Spa weet ongekende luxe naadloos te combineren met een ongedwongen sfeer, waardoor een bezoek aan deze plek per definitie onvergetelijk zal zijn.

Hagelwitte stranden op Belize

Idyllische ligging

Direct bij aankomst kenmerkt Victoria House zich door de prachtige, goed onderhouden, groene tuin; een zeldzaamheid op het weerbarstige warme Ambergris Caye. De ligging is wat buiten het centrum van San Pedro, maar in de vroege ochtend is het nog steeds goed te belopen en gasten hebben gratis fietsen tot hun beschikking om de tocht naar het centrum wat gemakkelijker te maken. Veel gasten verlaten het resort niet eens, want hier heb je eigenlijk alles tot je beschikking.

Het zandstrand waaraan Victoria House ligt is hagelwit en voorzien van voldoende schaduw, ligbedjes en hangmatten, zonder dat het druk of vol aandoet. Daarachter gelegen is een grote tuin met verschillende typen kamers en appartementen. De opzet is heerlijk ruim waardoor je zelfs in het hoogseizoen alle ruimte hebt. Verspreid over het complex tref je meerdere zwembaden, waarvan sommigen voor exclusief gebruik zijn van de aangrenzende appartementen. Bij het hoofdgebouw is een restaurant, een bar en een terras te vinden, waar je de gehele dag door bestellingen kunt plaatsen. De prijzen zijn in US dollars en niet mals, maar je krijgt er dan ook ongekende kwaliteit voor terug.

Victoria House

De hagelwitte stranden vormen de achtertuin van het Victoria House.. zeker niet verkeerd!

Accommodatie – de keuze is reuze

Qua accommodaties is de keuze breed. Van appartementen voor families met volledige keukens, tot simpele kamers met enkel een bed en badkamer. Iedere kamer wordt bovenal gekenmerkt door de uitmuntende inrichting. Elke ruimte heeft een eigen touch, zonder de algemene stijl uit het oog te verliezen en bovenal voelen de kamers allemaal als een huiselijke omgeving, in plaats van een kille hotelkamer. Perfect voor een week volop genieten van het prachtige Belize dus.

Om de omgeving te verkennen hoef je het resort niet af. Op het terrein is een activiteitencentrum aanwezig waar je tours kunt boeken. Ga je liever zelfstandig op pad, dan helpen ze je ook graag met het regelen van een bootje en kapitein (je mag helaas niet zelf varen op deze prachtige, beschermde wateren).

Dompel je onder in luxe

Victoria House is geschikt voor iedereen die gewoon even in alle rust wil gaan genieten, zonder nog maar over iets na te hoeven denken (behalve dan welke cocktail je toch zult gaan bestellen). Hun nieuwe toegevoegde Spa maakt deze mogelijkheid tot relaxen helemaal compleet! De ongekende luxe voelt toch laagdrempelig genoeg aan, wat de sfeer ontzettend aangenaam maakt. Dit in combinatie met de ruime opzet zal ervoor zorgen dat je een fantastische periode zult hebben in je ‘thuis ver van huis’!

Breakfast Victoria House

Er zijn slechtere plekken om te ontbijten…

Brigitte
Latest posts by Brigitte (see all)