Thailand

UniTrips Thailand

Ben je op zoek naar een toegevoegde waarde? Wil je een vakantie die je anders vindt? Laat je dan door UniTrips verrassen met een unieke beleving in Thailand, het land van de eeuwige glimlach en van de vrije mensen.

Amazing Thailand

Je hebt er misschien al eens van gehoord. Je buurman die er op vakantie is geweest, of die goede vriendin die er de tijd van haar leven had. Al veel mensen hebben hier hun hart verloren of komen jaarlijks terug naar dat ene idyllische eilandje in de midden van de turquoise zee. 

Unitrips Thailand

Laat je verrassen met een unieke beleving in Thailand met UniTrips.

Velen deden het op eigen iniatief of via een van de grotere reisorganisaties op de markt, maar wijk daar eens vanaf en luister eens naar het verhaal van UniTrips! De reizen die UniTrips aanbiedt, nemen je ook mee naar al de mooie plekken waar je de vrijheid ervaart en de liefde voor het land zich nestelt in je hart. Toch doen zij het ietsje anders!

Thaise beleving

Of je nu voor een strandvakantie, avontuurlijke vakantie of culturele vakantie gaat, UniTrips dompelt je onder in al zijn gezichten en wil je een intensere Thaise beleving geven. Door hun eigen liefde en passie voor het land zorgen ze ervoor dat jij juist de verborgen schoonheden van Thailand aan doet. 

Pad Thai gerecht

Pad Thai, het bekendste Thaise gerecht.

Je kan jouw reis op maat laten uitwerken of je kan hun originele pakketreizen in bijzondere thema’s ontdekken. Alles is voor jou geregeld, van accommodatie en transfers tot boeiende excursies.

Dionne
Laatste berichten van Dionne (alles zien)